TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till kund i Göteborg

Vill du jobba med rekrytering, coaching av chefer och konsulter? Nu söker vi dig till vår kund inom Life-Science i Göteborg

Nu hjälper vi vår kund att hitta sin nästa stjärna till rollen som rekryterare/konsultmäklare. Har du tidigare erfarenhet från konsultbranschen eller rekrytering? Vill du jobba i en koordinerande roll där du får arbeta både som en konsultmäklare, kontaktperson och rådgivare gentemot chefer? Då är detta en roll för dig!

Vår kund kan erbjuda dig en roll där du är länken mellan konsultbolaget och deras kund inom Life Science. Du får möjligheten att bidra till att utveckla rekryteringsprocesser, kompetensförsörjning med mera. I denna process arbetar vi med ett löpande urval, så vänta inte, sök nu och starta ett nytt spännande jobb efter semestern.

Ditt anställningserbjudande

Vill du tillhöra en internationell organisation som arbetar nära sina kunder och hjälper till att utveckla deras arbete inom kompetensförsörjning och rekrytering ska du söka denna tjänst. Förutom att du kommer bli en expert på roller inom Life Science kommer du även lära dig att kravställa både kund och konsultfirmor för att få rätt kompetens på rätt plats.

Utöver allt detta får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt på jobbet! Gillar du högt i tak och bolla tankar och idéer med dina kollegor har du hamnat på rätt plats. Du får även möjligheten att skapa din egen flexibla vardag med hybridarbete.

Bonus
Bonus
Jobba hemma
Jobba hemma
6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Värt att veta

Detta är en rekrytering till kund och intervjuer kommer att ske direkt med kund. Deras kontor är placerat i Mölndal men du får stora möjlighet till hybridarbete och en flexibel vardag. 

Du kommer att ingå i ett härligt sammansvetsat gäng som alltid ställer upp för varandra.

 

Våra förväntningar

Vi ser att du är en strukturerad och serviceinriktad person med god förståelse för konsultverksamheten och hur den fungerar. Du har erfarenhet av att arbeta administrativt och är van vid att jobba i olika system. Vidare känner du dig bekväm med engelska i tal och skrift. 

Kanske har du jobbat något år med bemanning & rekrytering, och vill ta nästa steg där man släpper själva sourcing/rekryterings jobbet och mer fungerar som "mäklare" mot chefer inom verksamheten. Du får möjlighet att optimera samarbetet med många olika stakeholders, såsom rekryterande chefer, leverantörer, globala team, etc. För att trivas i rollen bör man gilla att driva sitt eget arbete och vara nyfiken. 

Alla lediga jobb