TNG
Rekryteringsassistent till TNG Malmö

Rekryteringsassistent till TNG Malmö

Här är möjligheten för dig som vill arbeta extra/deltid med fördomsfri rekrytering tillsammans med vårt team i Malmö!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-02
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Jenny Andreasson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Här är möjligheten för dig som vill arbeta extra/deltid med fördomsfri rekrytering tillsammans med vårt team i Malmö!

Det är här extrajobbet för dig som vill lära dig mer om rekrytering, kandidatattraktion och sourcing tillsammans med vårt härliga gäng i Malmö! Dessutom får du lära dig hur man bygger en strukturerad, fördomsfri, kompetensbaserad och digital rekryteringsprocess. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du vara med oss och bidra till en mer hållbar arbetsmarknad?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från att skriva attraktiva annonser till referenstagning. 

Du kommer att tillhöra vårt Recruiting Operation Center vars uppgift är att hitta, attrahera och processa kandidater för uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Självklart med fokus på kompetens och potential! 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Rekryteringsassistent hos oss på TNG i Malmö kommer du att arbeta i ett team bestående av en grupp andra assistenter och i nära samarbete med våra Affärsansvariga Rekryterare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära: 

  • Skapa och publicera annonser.
  • Söka efter kandidater i interna och externa nätverk.
  • Genomföra kompetensbaserade intervjuer via telefon.
  • Säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater.
  • Förbereda kompetensbaserade referenstagningar.
  • Aktivt bidra till utveckling av våra interna processer. 

Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att innehålla fler arbetsuppgifter/ansvarsområden. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas tillsättas snarast i enlighet med överenskommelse. Är du student ser vi att du har minst två terminer kvar av din utbildning, för att vi ser långsiktigt på din anställning. Vi förväntar oss att du kan arbeta ungefär 1-2 dagar per vecka. Dessa dagar fördelas enligt överenskommelse. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för denna tjänst vill vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier alternativt annat deltidsarbete. Du utbildar dig exempelvis inom personal/HR, ekonomi, beteende- eller samhällsvetenskap och söker ett extrajobb att ha parallellt med dina studier. Du kan också ha utbildat dig inom något av dessa områden tidigare och är intresserad av ett deltidsjobb under en längre tid. 

Som person söker vi dig som är: 

  • Strukturerad, för att kunna prioritera och strukturera flertal arbetsuppgifter/kandidater/uppdrag/kollegor samtidigt. Du kommer att ställas inför olika utmaningar och situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att dina timmar läggs på rätt moment.
  • Kommunikativ och samarbetsorienterad, då du behöver vara duktig på att förmedla information mellan olika parter/kollegor, samt att du behöver kunna prata med både kandidater och rekryterande bolag på ett professionellt sätt. 
  • Serviceorienterad, då du kommer att kommer att stötta vårt team internt, men också ha många kontaktytor att värna om även externt.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och hos oss omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-02
Jenny Andreasson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Malmöhusvägen 1 Malmö