TNG
Rekryteringskonsult inom IT till kund i Stockholm

Rekryteringskonsult inom IT till kund i Stockholm

Är du rekryteringskonsult och vill arbeta med operativ och strategisk IT-rekrytering? Ett uppdrag för dig som kan börja omgående!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Emelie Lämhed
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Är du rekryteringskonsult och vill arbeta med operativ och strategisk IT-rekrytering? Ett uppdrag för dig som kan börja omgående!

Brinner du för digital utveckling och är intresserad av ny spännande teknik inom IT och Tech? Har du dessutom erfarenhet av operativ och strategisk rekrytering av nischade IT-profiler så tycker jag att du skall läsa vidare. Här får du arbeta konsultativt med många kontaktytor och du som har driv, engagemang och nyfikenhet kommer bli en uppskattad konsult i vårt uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är mitt i en spännande förändringsresa och verkar inom finansbranschen, det är en av Sveriges mest välkända bank. Nu har du chansen att vara med på den genom att bidra med rekryteringskompetens för digitala specialister och ledare inom tech, data & analytics. I denna roll erbjuds du ett stort ansvar samtidigt som du har stöd från engagerade HR-kollegor. Ett perfekt steg för dig som jobbat operativt med rekrytering och vill bygga vidare på din karriär!

Omfattningen är på heltid och du förväntas påbörja uppdraget nu i december månad. Uppdraget är till en början på 6 månader och här finns det möjlighet till att arbeta remote då inga krav finns på att jobba fysiskt från på kundens kontor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Rekryteringskonsult har du en strategisk och operativ roll och får självständigt driva rekryteringsprojekt och processer end to end.

  • Säkerställa att urvalet utgår från kundens behov och kandidatens kompetens.
  • Ta fram kravprofiler för digitala specialister och ledare inom tech, data & analytics
  • Agera stöttande gentemot rekryterande chefer kring rekryteringsprocessen.
  • Arbeta med Talent Acquisition och Talent Pipelines
  • Underhålla många kontaktytor både internt och externt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt. Uppdraget är på heltid, men skulle du bara kunna jobba 80% så tar vi diskussionen därefter.

Vi söker dig som är "Giggare" eller vill vara underkonsult och snabbt komma in ett nytt uppdrag.

Är det så att du hellre vill bli anställd på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss. Därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Detta innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rekrytering inom IT och det digitala området, kanske har du arbetat på ett etablerat konsultbolag eller inom en rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search.

Du har förmodligen en akademisk utbildning inom HR, IT, eller en likvärdig ingenjörsbakgrund. Du behöver vara öppen, drivande och trivas med att bygga upp nya arbetsprocesser samt ha ett positivt förhållningssätt. För att trivas i rollen behöver du även tycka om att ha många kontaktytor och känna dig bekväm i att ta kontakt med olika personer i bolaget för att samla in information som behövs. Koncernspråket är engelska så du bör vara flytande i både affärssvenska och affärsengelska, i tal och skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-26
Emelie Lämhed
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna