TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringskonsult till internationellt företag

Är du Rekryteringskonsult och vill arbeta med operativ och strategisk IT-Rekrytering i Stockholm? Här är möjligheten för dig!

Är du Rekryteringskonsult och intresserad av ny spännande teknik? Har du erfarenhet av operativ och strategisk rekrytering av tekniska profiler? Trivs du dessutom med att ha många kontaktytor kan du med driv, engagemang och nyfikenhet göra så att detta uppdrag blir ditt nästa steg i karriären.
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inledningsvis kommer du att arbeta med linjechefer i kundens konsultverksamhet i syfte att stötta i rekryteringsarbetet av tekniska profiler. Rollen innefattar daglig kontakt med kandidater, HR Business Partners, rekryterande linjechefer och i viss mån externa leverantörer. 
Du kommer vid sidan av detta att arbeta strategiskt med att sätta en plan för hur kunden kan bli mer attraktiv som arbetsgivare framöver. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Rekryteringskonsult har du en strategisk och operativ roll och kommer bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett 6 månaders konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Efter denna period finns det goda möjligheter till övertag av kund. Du är placerad på kundens kontor i Kista, Stockholm. 
Då kunden är ett internationellt företag kommer även kontakter finnas med intressenter på Nordisk och EMEIA nivå.

Som konsult hos TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss. Därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Detta innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning inom HR, IT, Ekonomi eller likvärdigt. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rekrytering inom IT samt har erfarenhet från att arbeta på ett etablerat konsultbolag eller inom en rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search. 
Du behöver vara öppen, drivande och trivas med att bygga upp nya arbetsprocesser samt ha ett positivt förhållningssätt. För att trivas i rollen behöver du även tycka om att ha många kontaktytor och känna dig bekväm i att ta kontakt med olika personer i bolaget för att samla in information som behövs. Koncernspråket är engelska så du bör vara flytande i både affärssvenska och affärsengelska, i tal och skrift. 

Alla lediga jobb