TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringskonsult till stor industri i Lysekil

Möjlighet att jobba som intern rekryteringskonsult hos en stor industri i Lysekil

Hos vår kund agerar du som en intern rekryteringskonsult, du stöttar chefer med rekrytering av både intern och extern personal. Du blir också kontaktperson gentemot utvalda ramavtalsleverantörer vid externa rekryteringar.

Detta är ett konsultuppdrag året ut med start omgående.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som rekryterare kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i Lysekil. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är har tidigare erfarenhet från rekryteringsarbete. Du känner dig trygg i rekryteringsprocessens alla delar och är van att arbeta med, samt agera kravställande mot rekryterande chefer. Du har tidigare erfarenhet från ett rekryteringsverktyg och vi ser det som meriterande om du är certifierad i arbetspsykologiska tester. 

Som person är du resultatorienterad och besitter ett driv och en självständighet i ditt arbete. Du har en förmåga att strukturera och prioritera, samt en uthållighet för att få saker gjorda. För dig är en god kommunikation en nyckel till framgång och älskar att ha med människor att göra.

Alla lediga jobb