TNG
Rekryteringskonsult till TNG Göteborg

Rekryteringskonsult till TNG Göteborg

Rekryteringskonsult till innovativa TNG i Göteborg som vill jobba fördomsfritt med rekrytering av specialister

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-23
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Anna Rydbacken
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Rekryteringskonsult till innovativa TNG i Göteborg som vill jobba fördomsfritt med rekrytering av specialister

Intresserad av kvalificerade tjänster och sen tidigare kunskap av att genomföra specialistrekrytering? Var med och utveckla TNG vidare i Göteborg! Här får du vara med i ett växande team som utmanar traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kandidatupplevelsen står i fokus. Nyfiken? Läs vidare och sök sen jobbet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning varje dag. Och vi gör det på riktigt. Vi har utvecklat och investerat i de modernaste metoderna och digitala verktygen för att hjälpa dig med din affär, något som också får god respons från våra kunder.

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

Hos oss kommer du få jobba med:

 • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
 • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
 • En utvecklande tjänst där du är med och vidareutvecklar vårt erbjudande inom bland annat tech.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryterare kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Tillsammans med kundansvariga ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra och objektiva rekryteringar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesser i samarbete med våra kandidatansvariga och konsultchef.

Du kommer:

 • Driva dina egna rekryteringsprocesser inom rekrytering och bemanning av tjänstemän, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. 
 • Driva och utveckla dina kundsamarbeten, samt skapa nya affärer.
 • Få stöttning av kandidatansvariga och konsultchef när det är dags att tillsätta dina uppdrag
 • Självständigt och tillsammans med kundansvarig utveckla nya kundsamarbeten.
 • Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta tillsammans med andra affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet = kundansvariga, konsultchef, kandidatansvariga och vår digitala marknadsavdelning.

Du är placerad på vårt kontor i Göteborg och rapporterar till regionchefen.

Alla våra rekryterare får en rivstart, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNGs rekryteringsmetodik, screeningtester, transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Under den första tiden kommer du också medverka på vår nationella introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfunktioner som finns för att hjälpa dig.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. För att snabbt kunna leverera krävs det att du har ett tydligt målfokus och en god förståelse för hur du lyckas med en rekryteringsprocess. Då du också ska skapa goda resultat och relationer är det viktigt att du är strukturerad, bra på att följa upp dina aktiviteter och ha egen kontroll över att inget förloras på vägen.

Dessutom:

 • Ser vi gärna att du har jobbat med specialistrekrytering tidigare till externa kunder, och då i en roll där du byggt upp ett nätverk av både kandidater och kunder.
 • Du vet vad specialister efterfrågar hos arbetsgivare, och kan konsultera våra kunder i att på bästa sätt lyfta fram deras employer brand.
 • Du ser det naturligt att jobba med search som en del i processen, då flera av tjänsterna kräver det.
 • Du tycker om att jobba mot ett resultatmål och drivs av att snabbt leverera och hitta nya affärer. 
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-23
Anna Rydbacken
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16