TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringskonsult till TNG Group i Örebro

Är du relationsbyggande och resultatdriven? Nu söker vi ytterligare en kollega till vår verksamhet i Örebro. Sök idag!

Vill du vara en del av ett framåtlutat företag med en stark företagskultur och en imponerande kundlista? Har du tidigare erfarenheter av tjänsteförsäljning och är en duktig relationsskapare? Bra! Vi på TNG söker nu efter ytterligare en kollega till vår verksamhet i regionen. Hos oss får du inte bara ett team som utmanar traditionell rekrytering med vetenskaplig och fördomsfri process, utan också möjligheten att bygga starka kundrelationer med kunder som är ledande inom sina områden. Med ett positivt affärsläge är det här din chans att vara en del av en organisation som värdesätter prestigelöshet, långsiktighet och stort engagemang. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som rekryteringskonsult hos oss på TNG kommer du tillhöra ett drivande, engagerat bolag som har roligt tillsammans. Vi besitter alla olika spetskompetenser och utmanar såväl oss själva som våra kunder. Vi vill bidra till våra kunder och kandidaters framgång, varje dag.  På TNG får du jobba datadrivet i moderna system med en mix av både stora internationella företag som spännande startups. Vi är en platt organisation som värdesätter nyfikenhet samt främjar initiativtagande och innovation.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som rekryteringskonsult och konsultansvarig kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva interims- och rekryteringsprocesser, ofta i samarbete med andra kollegor. 

Värt att veta

TNG Group AB ingår i företagsgruppen Key People Group, en grupp med flera HR-företag som kompletterar varandra. 

Då vi vet att delaktighet gör att man lyckas bättre i sin roll, får du en gedigen onboarding. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNGs rekryteringsmetodik, Aons tester, vår transparenta kandidatprocess, vår säljmetodik samt tillhörande processer. Under den första tiden kommer du också få en nationell introduktion där du lär känna resten av företaget. 

Våra förväntningar

Vi letar efter dig med följande kvalifikationer och erfarenheter:

Som person är du driven, strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är van att arbeta självständigt mot individuellt uppsatta mål men är samtidigt en teamspelare som gillar effekten av gott samarbete.

Du är en van användare av olika IT-system och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligen som i skrift. 

Alla lediga jobb