TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringskonsult till TNG inom Life Science

Vill du vara med och bygga upp vårt Life Science erbjudande? Välkommen till TNG Göteborg eller Stockholm!

Vi behöver nu ytterligare en rekryteringskonsult till TNG i Göteborg eller Stockholm! Hos oss blir du specialist på fördomsfri rekrytering och som affärsansvarig rekryterare har du framförallt två viktiga uppdrag:

1. Matcha jobbsökare till sitt drömjobb utan att de råkar ut för omedvetna fördomar och oschysst bemötande.

2. Sälja innovativa och moderna tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning till några av Sveriges mest spännande företag.

Så … sök idag om du vill vara med och utveckla TNG vidare som rekryteringskonsult inom Life Science i Göteborg eller Stockholm!

Ditt anställningserbjudande

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som affärsansvarig rekryterare på TNG i Göteborg/Stockholm kommer du självständigt rekrytera och tillsätta konsultuppdrag inom Life Science. 
Du får stort inflytande, då vi tror på learning by doing, och du blir direkt delaktig i det dagliga arbetet. Men vi lovar också att lära dig allt vi kan om fördomsfri rekrytering och annat som är TNG-specifikt.

Du arbetar tätt ihop i team med kundansvariga, konsultchefer och kandidatansvariga.

Våra förväntningar

Troligtvis har du redan jobbat några år som rekryterare, rekryteringskonsult, researcher eller konsultchef inom Life Science. Alternativt arbetar du idag på ett labb eller likvärdigt och vill arbeta mer med affärer och människor.

Därför behöver du:

Alla lediga jobb