TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringskonsult till TNG Stockholm

Vill du hjälpa företag att hitta rätt talanger? TNG söker passionerade rekryteringskonsulter som vill vara med och skapa framtiden

Vi på TNG söker erfaren rekryteringskonsult med stark drivkraft för att hitta de bästa talangerna och en önskan att hjälpa våra kunder att uppnå sina affärsmål. Vi upplever ett stort intresse för vår datadrivna och fördomsfria metodik och vill nu växa gruppen med ytterligare en erfaren rekryteringskonsult/ konsultansvarig. Om du, precis som vi, tycker att det är roligt att matcha människor mot rätt uppdrag och utmaningar, då är vi rätt arbetsplats för dig.

Ditt anställningserbjudande

Som rekryteringskonsult hos oss på TNG kommer du tillhöra ett innovativ och engagerat team med nära till skratt. Vi besitter alla olika spetskompetenser och delar gärna med oss och teamar ihop. Här får du  jobba datadrivet i moderna system med en mix av stora välkända företag och  spännande startups. På TNG har vi hybridarbetsplats  och när vi ses på kontoret sitter vi i stora ljusa lokaler vid Mall of Scandinavia. 

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som rekryteringskonsult kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva interim och  rekryteringsprocesser i samarbete med våra researchers.

Du kommer:

Värt att veta

TNG Stockholm består två team där en grupp arbetar med chefer och specialister och den andra gruppen med bemanning och volymaffärer. På kontoret jobbar runt 40 personer och du kommer ha ett nära samarbete med KAM, marknadsavdelningen och övriga rekryterare på de andra affärsområdena samt systerbolaget Ada digital. 

Vil gillar att ha roligt tillsammans och när vi nått våra mål firar vi grundligt. 

Alla våra rekryterare får en gedigen onboarding, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNGs rekryteringsmetodik, Aons tester, transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Under den första tiden kommer du också medverka på vår nationella introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfunktioner som finns för att hjälpa dig.

 

Våra förväntningar

Vi letar efter någon med följande kvalifikationer och erfarenheter:

Alla lediga jobb