TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringskonsult till TNG Syd i Malmö

Vill du arbeta med datadriven fördomsfri rekrytering på ett innovativt företag? TNG söker en Rekryteringskonsult till Malmö.

Vi upplever ett stort intresse för vår datadrivna och fördomsfria metodik och behöver därför växa med ytterligare en Rekryteringskonsult till vårt kontor i Malmö. Om du, precis som vi, drivs av att göra arbetsmarknaden lite bättre och tycker att det är roligt att matcha människor mot rätt uppdrag och utmaningar - då är vi rätt arbetsplats för dig.

Du blir en del av ett sammansvetsat team som utmanar traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kandidatupplevelsen står i fokus.

Välkommen som rekryterare till TNG Syd i Malmö!

Ditt anställningserbjudande

Som Rekryteringskonsult hos oss på TNG Syd får du en självständig roll där du driver dina egna processer men i nära samarbete med dina kollegor. Du tillhör ett engagerat team som har nära till skratt. På TNG Syd har vi en hybridarbetsplats och när vi ses på kontoret sitter vi centralt i moderna och fina lokaler på United Spaces (co-working) på Studio i Malmö.

Du möts bland annat av: 

Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Rekryteringskonsult är du en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder genom att hitta rätt kompetens för just dem. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Du ingår i ett högpresterande team bestående av Rekryteringskonsulter, Researcher, Konsultchef och Customer Success Manager. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. 

Vi gillar att ha roligt tillsammans och firar gärna både på vägen och när vi har uppnått våra högt uppsatta mål. 

Alla våra Rekryteringskonsulter får en gedigen onboarding, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNGs rekryteringsmetodik, Aons tester, transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Under den första tiden kommer du också medverka på vår nationella introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfunktioner som finns för att hjälpa dig.

Våra förväntningar

För att vara den självständiga Rekryteringskonsulten som vi söker tror vi att du har några års erfarenhet av rekrytering. Du har ett affärs- och resultatinriktad förhållningssätt och klarar av att driva dina egna processer från början till slut. Vidare är du en skicklig relationsbyggare, med gott professionellt rykte och ett välutvecklat eget nätverk.

Som person är du driven, strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är van att arbeta självständigt mot individuellt uppsatta mål men är samtidigt en teamspelare som gillar effekten av ett gott samarbete.

För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Alla lediga jobb