TNG

Rekryteringskonsult till TNG Tech i Stockholm

Rekryteringskonsult till snabbväxande TNG Tech i Stockholm som vill jobba fördomsfritt med rekrytering av ingenjörer.

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-18
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Henrik Jönsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Henrik Jönsson

0768-695771

Rekryteringskonsult till snabbväxande TNG Tech i Stockholm som vill jobba fördomsfritt med rekrytering av ingenjörer.

Intresserad av teknik och erfarenhet ifrån ingenjörsrekrytering? Var med och utveckla TNG Tech i Stockholm! Här får du vara med i ett växande team som utmanar traditionell teknikrekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kandidatupplevelsen står i fokus. Nyfiken? Läs vidare och sök sen jobbet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG så sätter vi vår vision, "genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad", i första rummet och vi drivs av att varje dag få bidra till att göra arbetsmarknaden lite bättre. Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det absolut senaste inom rekryteringsområdet.

Hos oss kommer du få jobba med:

  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
  • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
  • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
  • En utvecklande tjänst där du är med och vidarutvecklar vårt erbjudande inom tech.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryterare kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Tillsammans med kundansvariga ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra och objektiva rekryteringar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesser i samarbete med våra kandidatansvariga och konsultchefer.

Du kommer:

  • Driva dina egna rekryteringsprocesser.
  • Driva och utveckla dina kundsamarbeten, samt skapa nya affärer.
  • Få stöttning av kandidatansvariga när det är dags att tillsätta dina bemanningsuppdrag.
  • Tillsammans med våra konsultchefer driva dina pågående bemanningsuppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta tillsammans med andra affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet (kundansvariga, konsultchefer, kandidatansvariga och vår digitala marknadsavdelning). Du är placerad på vårt huvudkontor i Stockholm och rapporterar till regionchefen. Alla våra rekryterare får en rivstart, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du därför en individanpassad utbildning i TNG:s rekryteringsmetodik, screeningtester, transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik.

Under den första tiden kommer du också medverka på vår nationell introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfunktioner som finns för att hjälpa dig. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. För att snabbt kunna leverera krävs det att du har ett tydligt målfokus och en god förståelse för hur du lyckas med en fördomsfri rekryteringsprocess. Då du också ska skapa goda resultat och relationer är det viktigt att du är strukturerad, bra på att följa upp dina aktiviteter och ha egen kontroll över att inget förloras på vägen. Dessutom:ser vi gärna att du har jobbat med tech-rekrytering tidigare, och då i en roll där du byggt upp ett nätverk av både kandidater och kunder.Du vet vad ingenjörer och tekniker efterfrågar hos arbetsgivare, och kan konsultera våra kunder att på bästa sätt lyfta fram deras employer brand. Du ser det naturligt att jobba med search som en del i processen då flera av tjänsterna kräver det. Du tycker om att jobba mot ett resultatmål och drivs av leverera och hitta nya affärer. 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar för morgondagens utmaningar. Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Genom kompetensbaserade och mätbara processer hittar vi nya talanger som andra missar – talanger som bidrar till mångfald, innovation och bidrar till en hållbar och lönsam verksamhet. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden – Engineering, Production och Supply Chain Management.

TNG Tech
Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-18
Henrik Jönsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Henrik Jönsson

0768-695771

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm


map