TNG
Rekryteringskonsult till TNG Tech i Stockholm

Rekryteringskonsult till TNG Tech i Stockholm

En utvecklande roll för dig som vill jobba med rekrytering och uthyrning av konsulter inom TNG Tech! Sök idag!

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-07
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Pär Johansson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

En utvecklande roll för dig som vill jobba med rekrytering och uthyrning av konsulter inom TNG Tech! Sök idag!

Är du intresserad av kvalificerade tjänster inom teknikområdet? Har du erfarenhet av att genomföra specialist- och chefsrekryteringar? Bra. Var med och utveckla TNG Tech vidare i Stockholm! Här får du arbeta med namnstarka kunder och vara med i ett team som utmanar traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kandidatupplevelsen står i fokus. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG Tech får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och konsultuthyrning varje dag. Och vi gör det på riktigt. Vi har utvecklat och investerat i de modernaste metoderna och digitala verktygen för att hjälpa dig med din affär, något som också får god respons från våra kunder.

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

Hos oss kommer du få jobba med:

 • Intressanta uppdrag hos namnstarka kunder. 
 • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
 • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
 • En utvecklande tjänst där du är med och vidareutvecklar vårt erbjudande inom affärsområdet TNG Tech. 
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsansvarig rekryterare inom TNG Tech kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra och objektiva rekryteringar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesser i samarbete med våra kandidatansvariga och konsultchefer.

Du kommer:

 • Driva dina egna rekryteringsprocesser inom rekrytering och konsultuthyrning av tjänstemän, från första kundmöte, offert, kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. 
 • Driva och utveckla dina kundsamarbeten, samt skapa nya affärer.
 • Självständigt och tillsammans med säljorganisationen utveckla nya kundsamarbeten.
 • Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör affärsområdet Tech och kommer arbeta tillsammans med andra affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet;  kundansvarig, KAM (på större nationella kunder), konsultchefer, kandidatansvarig och vår digitala marknadsavdelning.

Du utgår från vårt nyrenoverade kontor i Solna och rapporterar till affärsområdeschefen. 

Alla våra medarbetare får en rivstart, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNG Techs rekryteringsmetodik, screeningtester, transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Under den första tiden kommer du också medverka på vår nationella introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfunktioner som finns för att hjälpa dig.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. För att snabbt kunna leverera krävs det att du har ett tydligt målfokus och en god förståelse för hur du lyckas med en rekryteringsprocess. Då du också ska skapa goda resultat och relationer är det viktigt att du är strukturerad, bra på att följa upp dina aktiviteter och ha egen kontroll över att inget förloras på vägen.

Dessutom:

 • Ser vi gärna att du har jobbat med specialistrekrytering tidigare till externa kunder, och då i en roll där du byggt upp ett nätverk av både kandidater och kunder. Gärna inom ingenjörsrekrytering. 
 • Du vet vad specialister efterfrågar hos arbetsgivare, och kan konsultera våra kunder i att på bästa sätt lyfta fram deras employer brand.
 • Du ser det naturligt att jobba med search som en del i processen, då flera av tjänsterna kräver det.
 • Du tycker om att jobba mot ett resultatmål och drivs av att snabbt leverera och hitta nya affärer. 
TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker inom tre områden: Engineering, Production och Supply Chain Management. Oavsett om du söker en komplett rekryteringsprocess eller tjänster från våra seniora underkonsulter så ser vi till att hitta ett upplägg som passar just din verksamhet. Via TNG Tech Interim erbjuder vi även flexibla interimslösningar, exempelvis när du snabbt behöver få in en teknisk specialist eller chef.

Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Tech
Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-07
Pär Johansson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna