TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringspartner till Preem i Stockholm

Vill du vara med på en förändringsresa och bidra med din expertis inom rekrytering?

Till Preem söker vi en rekryterare som ska förstärka sin rekryteringsfunktion. Vi söker därför dig som tidigare har erfarenhet av rekrytering och som nu vill bredda dina kunskaper.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer vara anställd vid oss på TNG under uppdragstiden. Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Rollen som receptionist kommer du ha varierande arbetsuppgifter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Rollen har ett övergripande ansvar för att självständigt driva rekryteringsprocesser från start till mål, i nära samverkan med rekryterande chefer. I ditt uppdrag och i de rekryteringar som genomförs, förväntas du ha ett kvalitativt och professionellt arbets- och angreppssätt. Du kommer rekrytera till flera olika specialistroller primärt inom områdena Ekonomi & Finans, IT, Marketing & Sales samt Supply & Trading. Du är involverad i samtliga delar av rekryteringsprocessen,

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta: 

Värt att veta

Rollen ingår i sektionen HR Center of Expertise som är en del av koncernfunktionen Kommunikation & HR. Sektionen består av totalt 12 personer, som har olika roller (såväl specialist- som generalistroller) inom områdena rekrytering, lön samt HR. Rekryteringsteamet består av fem personer (fyra Rekryteringspartners och en Teamlead/Rekryteringspartner).

Denna roll rapporterar till Head of HR Center of Expertise. Rollen har ett nära samarbete med samtliga kollegor i rekryteringsteamet, men framför allt med den person som är Teamlead för rekryteringsteamet som är placerad i Stockholm. Bland övriga Rekryteringspartners är två placerade i Göteborg och en i Lysekil.

Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av mars som sträcker sig till 20/9 2024. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-16.15, Hybridarbete förekommer och sker enligt överenskommelse med närmaste chef.

Våra förväntningar

Det är viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att driva fullständiga rekryterings-processer, troligtvis som rekryteringskonsult eller intern rekryteringspartner. Du är utbildad i, och har arbetat med, kompetensbaserad rekryteringsteknik samt har vana av att arbeta med psykometriska tester i urval. Du har mycket hög digital mognad och god systemvana. Som person ser vi gärna att du är en god kommunikatör, självgående samt strukturerad. 

 

 

Alla lediga jobb