TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringsspecialist till Astrazeneca

Vill du jobba som rekrytera där du får möjlighet att göra skillnad?

Är du en erfaren rekryterare med passion för att rekrytera och hitta enastående talanger? Kan du tänka dig att använda din expertis för att påverka utvecklingen av livsförändrande läkemedel? Då är detta en möjlighet du inte vill missa!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass". Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik. Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

• Hålla i hela rekryteringsprocessen från början till slut
• Stödja projekt både lokalt och globalt
• Hantera rekryterings-administrationsprocessen
• Bygga viktiga talangpipelines

Som rekryterare kommer du att få stödja specifika affärsfunktioner samt stödja den Globala Operations-funktion. Du kommer att ansvara för att hantera flera rekryteringsprocesser med lokala och globala topptalanger.

Värt att veta

Som rekryterare arbetar du på uppdrag hos Astra Zeneca som sitter i trevliga lokaler i Södertälje. Uppdraget är på heltid med önskad start relativt omgående, och är tänkt att pågå i 12 månader med möjlighet till förlängning. Dina arbetstider är kontorstider.

Våra förväntningar

För uppdraget som rekryterare söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom rekrytering. Du har inga problem med att arbeta i en snabb, smidig och förandliga miljö. Du talar flytande svenska och engelska och du har inga problem med att upprätthålla professionella relationer. Med rätt "Can do"-attityd och utmärkt samarbetsförmåga kommer du att trivas på denna position!

Alla lediga jobb