TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringsspecialist till Svensk Exportkredit

Söker du en utvecklande roll inom rekrytering? Då är tjänsten som rekryteringsspecialist på SEK vara något för dig!

SEK är ett statligt bolag i Stockholm som har ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar för att skapa en mer hållbar värld genom ökad svensk export. Nu söker vi en ambitiös och leveransstark rekryteringsspecialist för att ingå i HR-teamet som kommer att ha ansvar för hela rekryteringsprocessen, stärka arbetsgivarvarumärket och bygga upp talangpooler. Det här är ett konsultuppdrag på 12 månader med möjlighet till förlängning med start så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen erbjuds du:

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 Som rekryteringsspecialist på SEK har du en nyckelroll inom vår HR-funktion.

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att: 

Du rapportera direkt till HR-chefen och är en del av HR-teamet. Din roll kommer att innebära aktivt stöd till organisationen genom att ansvara för olika rekryteringar och arbeta med employer branding.

Värt att veta

I rollen finns också möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG alternativt att bli anställd konsult via oss på TNG. Vi tycker det är viktigt att du hos oss har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kontoret ligger på Fleminggatan 20 i Stockholm och man spenderar merparten av sin tid på kontoret, med ett flexibelt arbetssätt och distansarbete när det passar uppgiften.

Våra förväntningar

Vi letar efter en erfaren rekryteringsspecialist med förmågan att vara både självgående och strategisk. För att lyckas i rollen tror vi att du har god erfarenhet av att använda testverktyg och samarbetar väl med externa rekryteringspartners. Vi söker en lagspelare med ett starkt affärsfokus och vilja att bidra till företagets övergripande utveckling. 

Vi värdesätter god erfarenhet inom bred rekrytering, men särskilt inom IT eller andra tekniska områden. Det är viktigt att du besitter goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Ditt egna driv och förmåga att arbeta både självständigt och i team är väsentligt. Vi söker någon med ett strategiskt tänk, förmåga att se helheten och brinner för hantverket. Du har alltså ett stort intresse för rekrytering och att stärka företagets arbetsgivarvarumärke.

Alla lediga jobb