TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Relationsbyggande kundservice till Prenax

Vi söker nu en relationsbyggande medarbetare till Prenax kundservice där du får eget kundansvar. Låter det intressant? Sök idag!

Gillar du administration och service? Trivs du med att bygga långsiktiga kundrelationer? Nu söker vi till Prenax en kundansvarig till vår kundserviceavdelning i Stockholm. Här får du arbeta i en internationell miljö där dina kunder kontaktar dig direkt när de behöver hjälp. Ditt ansvar blir att bygga vidare på relationen och skapa en kundupplevelse över förväntan. Detta är ett vikariat på 4 månader med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av Prenax nordiska kundtjänst som ansvarar för att leverera professionell och värdeskapande service åt flera återkommande stora företag och myndigheter med långa avtal. Ett arbete där högkvalitativ service, långsiktigt goda relationer och administration är i fokus. Rollen innebär även löpande kontakt med flertalet internationella förlag. Här kommer du löpande utveckla din kunskap inom kundservice och tillsammans med vårt erfarna team fortsätta leverera en kundnöjdhet på över 97%.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Prenax nordiska kundtjänst hanterar ärenden för Sverige, Norge, Danmark och Finland. Tjänsten är på heltid, med arbetstider mellan 8 och 17. Detta är ett vikariat på 4 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på TNGunder uppdraget. Start omgående, efter överenskommelse.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning där du som anställd får all information och verktyg för att på ett effektivt och professionellt sätt ha möjlighet att komma in i din nya roll. Som kundansvarig rapporterar du till företagets Operations Manager.

VEM ÄR DU?

Alla lediga jobb