TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Researcher/Rekryterare till kund i Uppsala!

Vill du vara med på en förändringsresa och bida med din expertis inom rekrytering?

Vår kund fortsätter att växa och söker nu dig som är en driven researcher som vill vara med och fortsätta utveckla deras framgångsrika search- och rekryteringskonsultverksamhet. De erbjuder dig en viktig och utvecklande roll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden!

Låter detta som något för dig?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har sitt kontor i centrala Uppsala. Du kommer att få en god introduktion i samband med start. Detta är ett konsultuppdrag via oss på TNG där du kommer att vara konsult 6 månader med chans till överrekrytering hos kund. 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare kommer du att:

Värt att veta

Du ingår i Resourcing Teamet och stödjer främst deras region norr med kontor i Uppsala men ska även jobba från deras kontor i Nacka Strand vid behov. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med mycket goda chanser till en överrekrytering hos kunden.

Våra förväntningar

Vi söker en driven researcher med minst 2 års erfarenhet inom liknande roller. Erfarenhet av arbete inom konsultverksamhet är en fördel, liksom kunskap inom bemanning, rekrytering och/eller search. Om du även har erfarenhet inom Supply Chain-inköp och logistik ser vi det som mycket positivt. Att ha erfarenhet eller ett starkt intresse för affärer är också meriterande.

Vi letar efter dig som är resultatorienterad och gärna utmanar befintliga arbetssätt. Med din utåtriktade och säljande personlighet är du en viktig tillgång för vårt team. Din förmåga att samarbeta och skapa struktur är avgörande för att lyckas i denna roll. Med ett starkt driv och en vilja att nå uppsatta mål tar du dig an utmaningarna med entusiasm. Du trivs i mötet med människor och värdesätter mångfald. För dig är dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara spännande, utan också en förutsättning för framgång.

Alla lediga jobb