TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Researcher till Estrella i Göteborg

Vi söker en researcher för consumer och shopper research inom FMCG till Estrella i Göteborg!

Lockas du av att jobba analytiskt med konsumentrapporter och marknadsundersökningar? Nu söker vi en konsult till Estrella i Göteborg för ett längre uppdrag som researcher inom consumer och shopper research.

Här kan du förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Som researcher får du planera, genomföra och utvärdera researchprojekt. Du får också dagligen jobba med kärnverksamheten genom att samla in, tolka och analysera information. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som researcher. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i ditt uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som researcher ingår du i ett team med två personer och rapporterar direkt till Customer Marketing Manager. Du får också förmånen att arbeta med många stakeholders som Key Account Managers, marknads- och försäljningsavdelningen i Sverige samt parter i Danmark och Finland. Som konsult placeras du på Estrellas huvudkontor i Angered, Göteborg.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och under 9 månader. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos Estrella. Du kommer att ersätta en medarbetare under en föräldraledighet vilket innebär att uppdraget troligtvis blir förlängt. Uppdraget förväntas starta 1 november och vi kommer därför genomföra intervjuer löpande.

VEM ÄR DU?

Den researcher vi söker bör ha erfarenhet från consumer research och ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och kanske jobbar du idag inom FMCG branschen (svensk detaljhandel) med varor inom livsmedel eller andra konsumentprodukter liknande snacks? 

Tjänsten kräver att du är en analytiskt och administrativ orienterad person eftersom du behöver arbeta med flera projekt samtidigt. Du bör vara duktig på att dra slutsatser och vara affärsinriktad då du arbetar nära sälj- och marknadsavdelningen. Du har förmåga att hantera många olika kontakter, både inom och utanför organisationen samt är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.

Alla lediga jobb