TNG
Researcher till Estrella i Göteborg

Researcher till Estrella i Göteborg

Vi söker en researcher för consumer och shopper research inom FMCG till Estrella i Göteborg!

Uppdragsgivare Estrella AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vi söker en researcher för consumer och shopper research inom FMCG till Estrella i Göteborg!

Lockas du av att jobba analytiskt med konsumentrapporter och marknadsundersökningar? Nu söker vi en konsult till Estrella i Göteborg för ett längre uppdrag som researcher inom consumer och shopper research.

Här kan du förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Som researcher får du planera, genomföra och utvärdera researchprojekt. Du får också dagligen jobba med kärnverksamheten genom att samla in, tolka och analysera information. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som researcher. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i ditt uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för Estrellas varumärkestracking - administrera och analysera data löpande.
  • Shopper och consumer research - planera, genomföra och utvärdera shopper researchprojekt, allt inom budget och tidsgränser.
  • Stödja Key Account Manager och säljare med relevanta kategoriinsikter för att stärka Estrellas roll som rådgivare.
  • Uppdatera och regelbundet rapportera marknadsdata till Intersnacks (Estrellas ägare).
  • Koordinera kunskaper och nya insikter från Sverige till verksamheterna i Finland och Danmark.
  • Ansvarig för att hålla Sverige uppdaterat om utvecklingen inom researchområdet samt dela vår research med Intersnack genom Share point.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som researcher ingår du i ett team med två personer och rapporterar direkt till Customer Marketing Manager. Du får också förmånen att arbeta med många stakeholders som Key Account Managers, marknads- och försäljningsavdelningen i Sverige samt parter i Danmark och Finland. Som konsult placeras du på Estrellas huvudkontor i Angered, Göteborg.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och under 9 månader. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos Estrella. Du kommer att ersätta en medarbetare under en föräldraledighet vilket innebär att uppdraget troligtvis blir förlängt. Uppdraget förväntas starta 1 november och vi kommer därför genomföra intervjuer löpande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Den researcher vi söker bör ha erfarenhet från consumer research och ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och kanske jobbar du idag inom FMCG branschen (svensk detaljhandel) med varor inom livsmedel eller andra konsumentprodukter liknande snacks? 

Tjänsten kräver att du är en analytiskt och administrativ orienterad person eftersom du behöver arbeta med flera projekt samtidigt. Du bör vara duktig på att dra slutsatser och vara affärsinriktad då du arbetar nära sälj- och marknadsavdelningen. Du har förmåga att hantera många olika kontakter, både inom och utanför organisationen samt är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.

Estrella AB

Estrella AB

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB 1,2 miljarder kronor och har drygt 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som potatischips, linschips, ostbågar, ringar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. -Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Estrella AB
Uppdragsgivare Estrella AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-26
Martin Andersson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16