TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Researcher till företag i Stockholm

Driven och nyfiken Researcher sökes till kund i Stockholm.

Är du intresserad av rekrytering och vill arbeta som Researcher? Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla en framgångsrik search- och rekryteringskonsultverksamhet. Du kommer främst att arbeta inom området supply chain management. Låter det intressant? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund i Stockholm erbjuder dig en viktig och utvecklande roll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden. Här får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och spännande miljö med nära och snabba beslutsvägar och där tempot är högt. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får användning av din affärsmässiga sida samt möjligheten att hjälpa människor i deras karriärval.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som researcher arbetar du med att hitta kandidater inom specialistområdet supply chain management. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer det ingå att du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din kommande roll så kommer du arbeta tillsammans med sju personer, alla med olika roller och ansvar. Du arbetar i Nacka Strand och dina arbetstider är kontorstider. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader, men det finns goda möjligheter till övertag hos kund.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och/eller search är detta meriterande. Du bör ha en god erfarenhet av hur man skriver jobbannonser etc. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare är du kommunikativ, snabbtänkt, lyhörd, kreativ och van vid att jobba i ett högt tempo med flera parallella uppgifter. Du har ett starkt driv och vilja att nå dina mål. Vi ser gärna att du trivs i en relationsskapande arbetsmiljö och tycker att dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara är spännande utan också förutsättningsskapande.

Alla lediga jobb