TNG
Researcher till företag i Stockholm

Researcher till företag i Stockholm

Driven och nyfiken Researcher sökes till kund i Stockholm.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-12
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Åsa Jonsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jonsson

0707-386709

Driven och nyfiken Researcher sökes till kund i Stockholm.

Är du intresserad av rekrytering och vill arbeta som Researcher? Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla en framgångsrik search- och rekryteringskonsultverksamhet. Du kommer främst att arbeta inom området supply chain management. Låter det intressant? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund i Stockholm erbjuder dig en viktig och utvecklande roll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden. Här får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och spännande miljö med nära och snabba beslutsvägar och där tempot är högt. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får användning av din affärsmässiga sida samt möjligheten att hjälpa människor i deras karriärval.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som researcher arbetar du med att hitta kandidater inom specialistområdet supply chain management. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer det ingå att du:

  • Söker kandidater via olika kanaler
  • Skriver annonstexter
  • Utför telefonintervjuer
  • Genomför enklare face to face intervjuer 
  • Skriver kandidatpresentation till kund
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din kommande roll så kommer du arbeta tillsammans med sju personer, alla med olika roller och ansvar. Du arbetar i Nacka Strand och dina arbetstider är kontorstider. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader, men det finns goda möjligheter till övertag hos kund.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och/eller search är detta meriterande. Du bör ha en god erfarenhet av hur man skriver jobbannonser etc. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare är du kommunikativ, snabbtänkt, lyhörd, kreativ och van vid att jobba i ett högt tempo med flera parallella uppgifter. Du har ett starkt driv och vilja att nå dina mål. Vi ser gärna att du trivs i en relationsskapande arbetsmiljö och tycker att dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara är spännande utan också förutsättningsskapande.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-12
Åsa Jonsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jonsson

0707-386709

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15