TNG
Researcher/rekryteringsassistent till TNG i Örebro

Researcher/rekryteringsassistent till TNG i Örebro

Researcher på deltid till innovativa TNG i Örebro som vill jobba fördomsfritt med rekrytering av specialister och chefer.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-14
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Centralt kontor Centralt kontor
Ida Nordin
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Researcher på deltid till innovativa TNG i Örebro som vill jobba fördomsfritt med rekrytering av specialister och chefer.

Är du intresserad av rekrytering och vill utvecklas inom ett företag som genomför specialist- och chefsrekryteringar? Har du ett intresse för fördomsfri rekrytering, search, employer branding och hur man når rätt målgrupp via digitala medier? Bra. Var med och utveckla TNG vidare i Örebro! Här får du en unik möjlighet att vara med i ett team som utmanar traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kandidatupplevelsen står i fokus. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning varje dag. Och vi gör det på riktigt. Vi har utvecklat och investerat i de modernaste metoderna och digitala verktygen för att hjälpa dig med din affär, något som också får god respons från våra kunder.

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

Hos oss kommer du få jobba med:

  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
  • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
  • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som researcher kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom att medverka i träffsäkra och objektiva rekryteringar. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesser i samarbete med våra rekryteringskonsulter, kandidatansvar och konsultchefer.

Du kommer:

  • Proaktivt söka och intervjua kandidater på egen hand och tillsammans med våra seniora konsulter.     
  • Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat.
  • Ansvara för att dagligen sprida platsannonser och föra dialog i olika sociala medier med kandidater.
  • Bistå rekryteringskonsulterna med referenstagningar, bakgrundskontroller och annan administration.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen arbetar du tillsammans med våra rekryteringskonsulter, kandidatansvariga både lokalt och nationellt. Du är placerad på vårt kontor i centrala Örebro och rapporterar direkt till regionchefen. 

Alla våra medarbetare får en rivstart, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNGs rekryteringsmetodik, screeningtester och transparenta kandidatprocess. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett intresse för rekryteringsbranschen. Sannolikt studerar eller har du studerat beteendevetenskap, HR, management eller motsvarade. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och kan arbeta i snitt 1-2 dagar i veckan

För att lyckas i rollen har du ett tydligt målfokus, är uthållig, nyfiken och serviceinriktad. Då du ska skapa goda resultat och relationer är det viktigt att du är strukturerad, är bra på att följa upp dina aktiviteter och ha egen kontroll över att inget förloras på vägen.

Du är en van användare av moderna IT-system samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-14
Ida Nordin
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro