TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Researcher till TNG i Stockholm

Som Researcher på TNG i Stockholm får du jobba mot stora välkända bolag och lära dig allt om rekrytering

Vill du hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb? Som Researcher hos TNG får du en roll som proaktiv rekryterare. Vi kommer att lära dig allt om rekrytering och du får jobba i ett trevligt team där alla hjälps åt. Du erbjuds en dynamisk roll där du ges möjlighet att ta egna initiativ. Söker du även ett starkt varumärke som lever sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar? Perfekt! Då kan rollen som Researcher på TNG vara din nästa utmaning!

På rekryterings- och bemanningsföretaget TNG erbjuder vi nu ett heltidsjobb som Researcher på vårt kontor i Solna. Du kommer att ingå i ett team på 11 personer. Hos oss har du möjlighet att arbeta remote.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget.

Vi erbjuder dig som Researcher:

Frukost
Frukost
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Här på TNG som blir din titel kandidatasvarig och du kommer ingå i ett team av kandidatansvariga och rekryterare.  Vi erbjuder hybridkontor och du varvar ditt arbete mellan vårt fina kontor i Solna, precis bredvid Mall of Scandinavia, med ditt hem när du vill och när det passar arbetsuppgifterna. Här arbetar vi tillsammans med både direktrekryteringar och konsultuthyrning.

Till en början har du en mer assisterande roll men efter hand kommer du också driva dina egna rekryteringsprocesser, från första kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.

Våra förväntningar

Som Researcher behöver vi en effektiv person, som gärna lyfter på luren och kan skapa förtroende med såväl en ingenjör som försäljningschef eller ekonom. För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor. Kanske har du tidigare jobbat med försäljning, service eller search.

Tempot är högt inom rekryteringsbranschen och uppdraget du jobbade på igår kan vara tillsatt imorgon. Charmigt och utvecklande tycker vi – och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du blir ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan för att göra dina kandidater och uppdragsgivare nöjda.

Slutligen: Rekryteringsmetodiken lär vi dig på plats. Men vi räknar med att du delar vår passion för rekrytering och redan har hunnit jobba med rekryteringsprocesser i någon form förut. Har du redan kunskap inom search är det ett stort plus.

Alla lediga jobb