TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Researcher till TNG Tech i Stockholm

Som researcher på TNG Tech i Stockholm får du jobba med intressanta uppdrag hos namnstarka kunder. Sök idag!

Vill du hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb – utan att råka ut för fördomar och oschysst bemötande? Är du ofta motorn som får saker att hända och alltid är nyfiken på vad som väntar runt nästa hörn? Söker du även ett starkt varumärke som lever sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar? Perfekt!

På TNG Tech erbjuder vi nu ett heltidsjobb som researcher (assisterande rekryterare) på vårt kontor i Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag. På riktigt. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget.

Vi erbjuder dig:

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team av rekryterare, researcher och Customer Success Manager i Stockholm, närmare bestämt på vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna. Här arbetar ni tillsammans med både direktrekryteringar och konsultuthyrning till våra namnstarka kunder. 

Våra förväntningar

Som kandidatansvarig behöver vi en effektiv assistent, som gärna lyfter luren och kan skapa förtroende med såväl en ingenjör, chef och interimskonsult. För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor. Kanske har du tidigare jobbat med försäljning, kundtjänst eller service?

Tempot är högt inom rekryteringsbranschen och uppdraget du jobbade på igår kan vara tillsatt imorgon. Charmigt och utvecklande tycker vi – och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du blir ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan för att göra dina kandidater och uppdragsgivare nöjda.

Slutligen: Rekryteringsmetodiken lär vi dig på plats. Men vi räknar med att du delar vår passion för rekrytering och redan har hunnit jobba med rekryteringsprocesser i någon mån förut. Har du ett intresse för teknik så är det ett plus. 

Alla lediga jobb