TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Riskanalytiker till storbank i Stockholm

Vi söker nu en Riskanalytiker för ett konsultuppdrag till en ledande storbank i Stockholm!

Som Riskanalytiker arbetar du med att stödja verksamheten i arbetet med att identifiera, hantera och rapportera risker i verksamheten och sådant som kan påverka den. Som Riskanalytiker har du stora möjligheter att utveckla dina kunskaper samt att vara involverad i intressanta projekt och frågeställningar.

Är du är vår nya Riskanalytiker till en ledande storbank i Stockholm! Sök uppdraget idag, urvalet sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi söker för kunds räkning en Riskanalytiker. Som Riskanalytiker ingår du i ett engagerat team med fyra erfarna kollegor och utgår från det nya kontoret i Sundbyberg, där flertalet av bankens avdelningar sitter.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 29/8 och 6 månader framåt med chans till förlängning, alternativt överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som riskanalytiker kommer du att:

Värt att veta

I tjänsten som Riskanalytiker får du en sällsynt möjlighet att vara med och påverka riskrapporteringen. Du välkomnas i ett team av kvalificerade proffs i en dynamisk arbetsmiljö där processerna ständigt optimeras för att stödja bankens verksamhet. Som medlem av riskrapporteringsteamet får du god inblick i riskrapporteringsprocesserna och får lära dig om olika risktyper.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du noggrann och analytisk. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift, i såväl svenska som engelska. Du är en driven person med hög arbetsmiljö och har ett sinne för problemlösning och processutveckling. Du är även en bra teamspelare.

Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med finansiell-, risk- och/eller management rapportering.

Alla lediga jobb