TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Riskkoordinator till Swedbank

Har du ett intresse för analytiskt arbete och har vana inom bank och finans? Vi söker en koordinator inom risk till Swedbank!

Till Swedbank söker vi nu en riskkoordinator, för ett uppdrag med start omgående i Stockholm. Här kommer du att jobba med hantering av stora mängder data och samarbeta tätt med analytiker inom risk med största syfte att förebygga och motverka penningtvätt och finansiella bedgrägerier.

Detta jobb passar dig som vill lära dig mer om finansiell analys, är van att gå igenom stora mängder data och har ett stort intresse att jobba med risk på en av Sveriges storbanker. Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank kommer du jobba i en viktig roll inom bankens arbete i frågor som rör risk management och förebyggande av ekonomisk brottslighet. Du blir en del av ett seniort team med höga ambitioner och kommer dagligen se till att vi har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba med risk management. Du kommer att få axla en betydelsefull och central roll på Swedbank och såklart få möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll. 

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som koordinator inom risk kommer du att vara en del av ett team som jobbar med att räkna på och analysera risk inom olika områden, ex penningtvätt, bedrägerier eller sanktioner. Du kommer till att börja med jobba krossfunktionellt i teamet och vara ansvarig för att samla och strukturera upp informationen på ett bra sätt.  

I rollen kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i november 2020 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning eller överrekrytering. Kundens kontor är placerat i fräscha lokaler i Sundbyberg i Stockholm. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00.

VEM ÄR DU?

För jobbet som riskkoordinator söker vi dig som:

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att klara av dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Du är också skicklig på att presentera komplexa samband och ärenden på ett förståeligt sätt.

Alla lediga jobb