TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rör- och mekanikingenjör Perstorp AB i Perstorp

Vill du driva konstruktionsarbete inom rör och mekanik i rollen som ingenjör hos ett bolag med tydligt hållbarhetsfokus?

Motiveras du av utveckling och vill bidra till ett fossilfritt samhälle och hållbarhet? Som mekanik- och röringenjör hos Perstorp AB i Perstorp innehar du en viktig roll i våra tekniska nätverk, investeringsprojekt och förbättringsaktiviteter. Hos oss får du möjlighet att växa in i vår organisation och framöver ta dig an mer komplexa uppgifter inom rör- och mekanikkonstruktion, till exempel i en samordnande roll som lead ingenjör.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos Perstorp AB får du möjlighet att arbeta i en omväxlande roll med utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av Perstorps globala projektorganisation och en viktig del i Perstorps strategiska inriktning och resa framåt. Vi befinner oss i en spännande tid med många viktiga projekt där hållbarhet är i fokus. För rätt person finns även möjligheter att jobba mot den internationella marknaden.

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som rör- och mekanikingenjör ingår du i ett team om 18 personer bestående av både anställda och konsulter. Du rapporterar till chef för mekanik och rör samt till projektledaren för de projekt du arbetar i.

Tjänsten är placerad i Perstorp och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet. Möjlighet till hemarbete finns.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

För att trivas i rollen ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb