TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rörkonstruktör till marinföretag i Göteborg

Vill du jobba med processdesign och samtidigt bidra till en grönare värld och miljö? Sök tjänsten som rörkonstruktör i Göteborg!

Söker du ett jobb där du får chansen att minska miljöpåverkan och bidra till en renare global miljö? I Göteborg söker vi dig som är rörkonstruktör och vill jobba med processdesign i AutoCAD. Du kommer att jobba i ett expansivt företag med många nya projekt på gång och där du med din analytiska förmåga samt driv bidrar till deras fortsatta resa mot att skapa en renare värld.

Detta är ett konsultuppdrag och tjänsten ska tillsättas snarast. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konstruktör ger vi dig en möjlighet att verka i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik. Du kommer jobba i en öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad till en grönare värld. Vidare erbjuder vi dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt fokus kommer vara inom processdesign och mekanisk utrustning där du jobbar i kundspecifika projekt från start till leverans. Vidare jobbar du med att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö på ett växande företag. Du kommer att jobba i moderna lokaler i Göteborg med kollektivtrafiken utanför dörren och i anslutning finns goda parkeringsmöjligheter.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund, där du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Detta är också en möjlighet till dig som är intresserad av att jobba som underkonsult via oss på TNG.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med som har praktisk och teoretisk erfarenhet av processdesign inom rörsystem och mekanisk utrustning för processystem. Kanske har du en bakgrund inom process och mekanik från produktionsverksamhet? Vidare ser vi att du är en van användare av AutoCAD och har tidigare erfarenhet av att göra beräkningar av pumpar och flöden. Du har kunskaper inom hydrodynamik och behärskar engelska i tal samt skrift.

I jobbet kommer din analytiska förmåga till prov i olika projekt och du samarbetar väl med andra i projektgrupper. Vidare ser vi att du är driftig då kommer ansvara och genomföra projekt från början till slut.

Alla lediga jobb