TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

S2C Inköp processutvecklare till kund i Stockholm

Vi söker nu, för vår kunds räkning, en processpecialist inom inköp som kan driva fram effektiviseringar i deras S2C inköpsprocess!

Besitter du gedigen erfarenhet av inköp och har utvecklat source-to-contract (S2C) processer? Har du erfarenhet av olika S2C system? Just nu söker vi, för kundens räkning, en processpecialist inom inköp som kan hjälpa i en spännande transformations resa där kundföretaget arbetar fokuserat med effektiviseringar över hela koncernen. Detta är ett längre konsultuppdrag med start omgående och som sträcker sig till årskiftet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som processpecialist kommer du spela en nyckelroll i kundförtagets strävan efter effektivisering och förbättring inom procurement. Du kommer att ha en central funktion i att säkerställa hög kvalitet i kundföretagets arbetssätt, dokumentera processer och föreslå förbättringar inom inköp. Genom att samarbeta med olika intressenter inom inköp, IT och hållbar utveckling kommer du att bidra till att ständigt utveckla och optimera deras inköpsprocesser.

Här får du möjligheten att vara en del av en spännande transformationsresa där din passion för förbättring kommer att vara avgörande. Du kommer även att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade kollegor där din passion för effektivisering står i fokus.

 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat: 

Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag på heltid med start 26-04-2024 och förväntas pågå till 31-12-2024. I den här rollen kommer du att arbeta kontorstider på plats på kundens kontor på Kungsholmen. Möjligheten att arbeta delvis på distans finns. 

Notera att detta är ett konsultuppdrag där du antigen kan agera som underkonsult eller blir anställd som konsult hos TNG, och arbeta på plats hos kundföretaget. Hos oss är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av inköp, verksamhetsutveckling, processutveckling eller liknande roller där du har applicerat din starka analytisk förmåga, samt goda kunskaper inom inköpssystem och S2C processer. Du är självgående, resultatorienterad och har god förmåga att samarbeta och kan kommunicera effektivt. Erfarenhet av S2C system Coupa är meriterande. 

Alla lediga jobb