TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säkerhetssamordnare Ceva Logistics Norra Stockholm

Vill du leda utvecklingen av säkerhetsarbetet på CEVA Logistics i Kungsängen, norra Stockholm? Sök rollen Säkerhetssamordnare!

Som Säkerhetssamordnare tar du ansvar för utvecklingen av säkerhetskulturen på siten i Kungsängen, norra Stockholm. CEVA Logistics är ett globalt och ledande företag som kopplar samman människor, produkter och leverantörer över hela världen. Företaget växer och utvecklas i snabb takt och behöver nu rekrytera en Säkerhetssamordnare till lagret i Kungsängen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Säkerhetssamordnare säkerställer du att verksamheten arbetar systematiskt och hållbart utifrån ett säkerhetsperspektiv vad gäller medarbetare, leverantör av säkerhetstjänster, fastighet, yttre/inre hot, utredningar etc. Du får en självständig roll med många kontaktytor både internt och externt och du får stora möjligheter att både påverka och utveckla säkerhetsarbetet hos CEVA Logistics. Din insats kommer i allra högsta grad bidra till trygghet och välbefinnande på arbetsplatsen. Du erbjuds också fina förmåner som 6 veckors semester, tjänstepension, friskvård och förtroendearbetstid.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Säkerhetssamordnare kommer du ta nödvändiga beslut om både åtgärder och inriktning för sitens långsiktiga arbete inom ramen för säkerhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

Värt att veta

Tjänsten är placerad i Brunna, Kungsängen, där det toppmoderna lagret bedriver tredjepartslogistik för en kund som är ledande i modebranschen. Arbetstiden är 40 timmar per vecka, där CEVA tillämpar förtroendearbetstid men du förväntas vara tillgänglig under kontorstimmar. Du kommer direktrapportera till Head of Security i Belgien men kommer ha ett nära samarbete med EHS Manager på siten. Tänkt start sker enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom lager- och logistikbranschen eller produktionsmiljö. Har du tidigare arbetat i en internationell organisation och/eller arbetat med förändringsarbete kopplat till ditt ansvarsområde är det också en fördel.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du trivs med att arbeta självständigt med en förmåga att detaljplanera ditt arbete. Du är analytiskt lagd och trygg i dig själv vilket gör att du på ett ödmjukt och fast sätt, kan både coacha och leda medarbetare i verksamheten. Du har en mycket god kommunikationsförmåga i kombination med anpassningsförmåga, vilket bidrar till att du når fram till medarbetare oavsett roll i organisationen. Eftersom du kommer rapportera till chef i Belgien och moderbolaget finns i England är det naturligtvis viktigt att kommunikationen fungerar lika bra på engelska som på svenska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb