TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säkerhetsspecialist på Hector Rail

Järnvägsföretag Hector Rail AB söker just nu en säkerhetsspecialist.

Hector Rail AB behöver förstärka sin organisation och söker nu en säkerhetsspecialist. Vi på Hector Rail har en positiv och spännande affärsutveckling och söker nu dig som vill bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång. Vill du arbeta på ett dynamiskt företag och vara med på en spännande resa där du har stor chans att påverka företagets framtid och samtidigt utveckla medarbetarna i företaget? Välkommen till en positiv organisation i förändring där det fortfarande finns mycket kvar att göra. Tag chansen, läs vidare och ansök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Vi erbjuder även persontrafik som är en allt mer växande affärsdel av vår verksamhet. I din roll som säkerhetsansvarig kommer du vara en av Hector Rail nyckelpersoner som står för expertkunskaper inom trafiksäkerhetsfrågor. Vi erbjuder dig en självständig roll med stora möjligheter till att utveckla din egen funktion och med stort inflytande på verksamhetens fortsatta utveckling. Välkommen till ett företag som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst inom järnvägstransporter.  

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Säkerhetsspecialist utgör du en expertfunktion i trafiksäkerhetsfrågor och du stödjer ledningen och den övriga verksamheten. Som Säkerhetsspecialist bistår du säkerhetschef i arbetet med att övervaka, upprätthålla och utveckla företagets säkerhetsledningssystem och till det kopplade aktiviteter och uppgifter. Du hanterar även frågor och uppdrag kopplat till revisioner, riskhantering, utredningar och inspektioner. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din roll som Säkerhetsspecialist innebär samverkan med alla Hector Rails enheter men även många externa kontakter med myndigheter, kunder, leverantörer och andra samarbetsparter. Din placeringsort kan vara Stockholm eller Göteborg. Tjänsten är på heltid och innebär resor, främst inom Norden men även i Europa.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleexamen, alternativt eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper och erfarenheter samt ett tekniskt intresse. Du har förmågan att omsätta regelverk och myndighetsföreskrifter till interna regelverk och strukturer. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från järnvägsbranschen och utbildning i trafiksäkerhetstjänst samt erfarenhet från godstrafik på järnväg.

Vi värderar din sociala förmåga högt samtidigt som du är initiativrik och effektiv samt har ett strategiskt och analytiskt tänkande för att lösa uppkomna problem. Som person är du självständig, problemlösningsorienterad och kommunikativ. Du gillar att arbeta med flera olika projekt och motiveras av att hitta den bästa och mest effektiva lösningen på ett problem. Du är affärsmässig och initiativrik.

Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav. 

Alla lediga jobb