TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sakkunnig till Friends i Stockholm

Är du en skicklig utbildare som vill arbeta med att sprida kunskap och bidra till viktig samhällsförändring?

Var med och skapa en värld fri från mobbning bland barn och unga genom att i rollen som sakkunnig, utveckla och sprida kunskap om mobbning och hur det kan förebyggas. Har du en högskoleutbildning inom exempelvis barns rättigheter, pedagogik, sociologi eller psykologi? Har du erfarenhet av att utbilda, sprida kunskap eller drivs du av att skapa bättre förutsättningar för barn och unga? Då är det dig vi söker!

På Friends kan du utvecklas som sakkunnig i en flexibel, organisation som har korta beslutsvägar och ger utrymme till lärande och inflytande. Friends är en barnrättsorganisation utan vinstsyfte som vill skapa en värld där varje barn känner sig älskat och respekterat.

Varmt välkommen att söka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Friends vision är en värld där inget barn utsätts för mobbning. Hos oss får du möjlighet att påverka, utvecklas, ha kul på jobbet och samtidigt arbeta för en samhällsviktig fråga i den ideella sektorn. Du arbetar med något meningsfullt, varje dag. Det här är en arbetsplats för dig som vill åstadkomma förändring och ha utrymme för egna initiativ i en utvecklingsbenägen organisation.

Du kommer till ett team av omtänksamma och trevliga kollegor där du arbetar nära olika kompetenser och sakkunniga. På Friends värdesätter vi en bra balans i arbetslivet och vi ser till individens behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi en arbetsplats med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta både från kontoret och på annat håll.

Friends har kollektivavtal (Tjänstemän inom civilsamhället) vilket är tecknat med parterna Unionen och Akademikerförbunden. Vi har fina förmåner och erbjuder bland annat sex veckors semester, ytterligare halvdagar, friskvårdsbidrag och friskvårdtimme.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsysslor i rollen som sakkunnig på Friends är att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Rollen är placerad på Friends huvudkontor och du sitter i fina lokaler på söder i centrala Stockholm med närhet till all kommunikation och stadsliv. I arbetet som Sakkunnig på Friends stöttar du även övriga i teamet gällande andra projekt och du ska kunna rycka in prestigelöst och hjälpa till där behov finns. Resor och kvällsarbete förekommer till viss grad.
Du rapporterar till Utbildningschefen och tillhör Utbildningsavdelningen.

 

VEM ÄR DU?

Du har en relevant högskoleutbildning inom beteendevetenskap, sociologi, pedagogik, psykologi eller annan likvärdig utbildning. Vi söker dig med 3–5 års erfarenhet av en liknade roll där du har arbetat med att utbilda och utveckla pedagogiskt material. För denna roll måste du ha goda, grundläggande kunskaper i Office-paketet samt god systemvana. Har du också erfarenhet av projektledningen, processledning eller annat arbete med barn eller barnrättsfrågor är det meriterande. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom ideell verksamhet, skola, idrottsrörelse eller föreningsverksamhet.

För att Friends ska lyckas med vårt uppdrag behöver vi modiga, kompetenta och självgående medarbetare som motiveras av utveckling, utmaning och förändring. Som person är du anpassningsbar, utvecklingsbenägen och har lätt för att kommunicera. Vi ser gärna att du har arbetat med preventivt arbete kring barns rättigheter, mobbning och kränkningar, psykisk ohälsa eller för ökad trygghet för barn på annat vis. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är en merit om du kan flytande arabiska i skrift och tal.

Alla lediga jobb