TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Controller till Thermia

Driven och självgående Sales Controller sökes till expansiva och lönsamma Thermia i Örebro.

Besitter du ett genuint intresse för försäljning och affärer? Vill du samtidigt vara en del av ett företag som bidrar till en mer hållbar vardag? Bra. Då kan rollen som Sales Controller vara tjänsten för dig! Rollen är ny och du kommer få stora möjligheter att utforma den tillsammans med Försäljningsdirektören.

Hos oss får du vara en viktig nyckelspelare i ett företag som i år firar 100-årsjubileum och är helt rätt i tiden, med fokus på miljö och energi.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss kommer du att ingå i sälj och marknadsavdelningen med placeringsort på Örebrokontoret och rapportera till företagets Försäljningsdirektör. I ditt dagliga arbete kommer du att samarbeta med nyckelpersoner från flera olika funktioner i företaget. Det förekommer även resor till våra olika säljbolag, framför allt i Norden.

Du erbjuds även ett omfattande förmånspaket som bland annat innehåller ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension och regelbundna personalaktiviteter.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer öka fokus på företagets prognoser för produktion kopplat till säljprocessen, du kommer även att hjälpa till med prissättning och kontroller av marginaler samt rapporter till vår säljledning. Det förekommer även andra administrativa uppgifter inom området, tex delta i budgetarbetet gällande försäljning.

Värt att veta

Du kommer att ha många kontakter i företaget och resor förekommer till de olika säljorganisationerna i Sverige, Finland, Norge och Danmark samt till vårt huvudkontor i Arvika.

Våra förväntningar

För den här tjänsten söker vi dig som har några års erfarenhet, meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbeten med närhet till marknadsorganisationer. Vi söker dig som är civilekonom eller har en annan relevant eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. I rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i PowerPoint och Excel, samt kunna kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, lösningsorienterad och effektiv. Du är vidare väldigt analytisk med god förståelse för siffror och har en hög kommunikativ förmåga. Du är social i ditt sätt att arbeta med kollegor då du kommer att ha mycket kontakt med koncernens olika organisationer.

Alla lediga jobb