TNG
Sales Engineer till GOmeasure i Göteborg

Sales Engineer till GOmeasure i Göteborg

Har du ett starkt driv och intresse för försäljning inom akustik och audio test?

Arbetsgivare GOmeasure ApS
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-20
Tjänstebil Tjänstebil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Har du ett starkt driv och intresse för försäljning inom akustik och audio test?

GOmeasure är inne i en positiv utveckling och söker därför förstärkning på den svenska marknaden. Hos oss på GOmeasure erbjuds du en roll som Sales Engineer till den svenska marknaden med fokus på försäljning av Audio Precision och G.R.A.S Sound and Vibration. Här får du utveckla dig inom akustik och elektronikbranschen och kanske har du redan idag en kundportfölj, goda relationer samt ett nätverk inom audio.

Tjänsten är för dig som ser det som en förmån att självständigt driva sitt dagliga arbete i en resande roll. Du får här eget säljansvar och förväntas se nya affärsmöjligheter hos både befintliga och nya kunder. Det är viktigt att du trivs med att jobba på egne hand till en början och placering är i Västsverige.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos GOmeasure får du en nyckelroll och ansvar för försäljning, rådgivning och leverans till dina nyckelkunder samt nya kunder. Du kommer ingå i ett team med 4 personer med engagemang och passion for akustik och elektronik.

  • Ett självständigt säljarbete som drivs i projektform
  • En spännande och branschledande produktportfölj
  • Direkt kontakt med våra världsledande leverantörer
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Bearbeta både befintliga och nya kunder inom akustik -och elektronikbranschen
  • Ansvara för hela säljprocesser, du bokar och genomför möten, visar fram produkter och skriver offerter
  • Identifiera och föreslå testlösningar utifrån kundens behov
  • Delta aktivt i marknadsföringen av GOmeasure, Audio Precision och G.R.A.S.
  • Skapa lönsam tillväxt genom att ha en god relation med kunder och intressenter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

GOmeasure er ett skandinaviskt företag med bra tillväxt dom senaste 3 åren. GOmeasure säljer för närvarande till Sverige och Norge via vårt danska kontor, men GOmeasure vill erbjuda våra svenska kunder lokal kontakt och support. Vi samarbetar mycket nära med våra leverantörer som ställer applikationsingenjörer och tekniska specialister till förfogande. I jobbet ingår resor och ett antal resor förläggs årligen till vårt huvudkontor tätt på Köpenhamn och till produktutbildning hos våra nationala och internationella leverantörer.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk förståelse och gärna en utbildning med inriktning på akustik eller elektroteknik. Meriterande är det om du har tidigare erfarenhet från försäljning av akustik -och elektroniklösningar. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer. Vår säljcykel är från någon vecka upp till flera år. Du är förtroendeingivande och driven, helt självgående och kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat. 

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du behärskar engelska både muntligt och skriftligt då du dagligen ingår i kommunikation med kunder och internationella leverantörer.

GOmeasure ApS

GOmeasure ApS

Our vision is to offer our customers test- and measuring equipment from the world’s leading suppliers. Over many years we have developed a close coorporation with our suppliers, through meetings, courses and customer visits. We often help customers in their development processes together.

An important part of our suppliers’ work is to participate in discussions about new standards. This way they can contribute in shaping the technology of the future and the way it is tested, which in turn enables us to have the newest equipment available to our customers.

Arbetsgivare GOmeasure ApS
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-20
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16