TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Engineer till Ahlstrom-Munksjö

Technical Customer Service / försäljningsingenjör till Ahlstrom Munksjö i Ställdalen

Som Sales Engineer / teknisk kundservice är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. Du får en intressant roll där du arbetar tätt tillsammans med både nya och befintliga kunder, försäljningsorganisationen och med vår egen produktions- och utvecklingsavdelning. Du kommer att arbeta på ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar!

Vi är marknadsledande inom vårt område och har verksamhet i 14 länder med 8000 medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en global koncern med kunder och medarbetare över hela världen. Vi är ett sammansvetsat gäng som arbetar kundnära för att säkerställa nöjda kunder, fortsatt god lönsamhet och tillväxt.

Vid uppstarten av din anställning får du en gedigen introduktion för att lära känna företaget och produkterna. Företaget bekostar tågresor till och från jobbet, man får förlägga arbetstid på tåget och på sikt finns möjligheten att jobba hemifrån en del. 

Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunderna finns främst inom Europa och du reser till dem i genomsnitt 3-4 dagar/månad. Du rapporterar till vår Technical Customer Service Manager som har sin placering i Frankrike.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från massa- eller pappersindustrin.

Du ser och tar vara på affärsmöjligheter och är duktig på att skapa relationer som bidrar till verksamhetens lönsamhet och tillväxt. Vidare är du analytisk, initiativtagande och får saker att hända. Du inger förtroende och stödjer andra när det uppstår problem.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem.

Alla lediga jobb