TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Engineer till Rohde & Schwarz i Stockholm

Intresserad av elektronik och telekom? Rohde & Schwarz, världsledande inom testlösningar, söker en Sales Engineer i Stockholm!

Hos Rohde & Schwarz är personlighet och engagemang viktigt och oavsett om du har flera års erfarenhet från branschen eller är nyexaminerad ingenjör, så kommer du få rätt förutsättningar för att göra skillnad som teknisk säljare. Du som är nyfiken och har intresse för teknisk försäljning kommer få utveckla dina kunskaper inom Telekom, 5G och IOT teknologier på ett innovativt och dynamiskt företag som är världsledande inom testlösningar för mobil kommunikation.

Du utgår från kontoret i Stockholm och bearbetar våra svenska kunder varav många är verksamma i en internationell miljö.

Rohde & Schwarz har som målsättning att fortsätta stärka sin position på den svenska marknaden som världsledande inom testlösningar.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du som har ett brinnande teknikintresse kommer att uppskatta att jobba med lösningar som riktar sig mot kunder verksamma inom teknikens absoluta framkant! En utvecklande och varierad tjänst i ett stabilt och välmående bolag med marknadsledande testlösningar som riktar sig mot en rad framtidsområden såsom 5G/6G, Internet of Things (IOT) och självkörande fordon. 

Vi erbjuder också förmåner som bonus, tjänstepension, tjänstebil, friskvårdsbidrag samt deltagande i aktiviteter som stärker teamet som exempelvis årliga utbildningsresor till huvudkontoret i München.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, här i Sverige finns vi på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från huvudkontoret i Stockholm och rapporterar till Sales Director Norden.

Till din hjälp har du applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. I tjänsten ingår mycket resor för kundmöten och du kommer därför att ha tjänstebil. Resor som inkluderar övernattning på annan ort uppgår till ca 2-4 dagar/månad

Våra förväntningar

Vi söker dig som har teknisk förståelse och en ingenjörsutbildning, gärna med inriktning elektroteknik. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från elektronik och testlösningar men det räcker också med ett examensarbete eller ett Internship som erfarenhet. Du besitter också förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, vilket är viktigt då vår säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar engelska både muntligt och skriftligt då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen och det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att du ska nå dina mål.

Alla lediga jobb