TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Logistics Administrator till kund, Stockholm

Söker du ett nytt uppdrag inom logistikadministration? Vi letar efter en Sales Logistics Administrator i Nacka, Stockholm

Till vår kund i Stockholm (Nacka) söker vi nu efter en erfaren Sales Logistics Administrator. Du kommer att ansvara för att logistikflödet fungerar mellan huvudkontoret i Nacka och reparationsverkstaden i Polen. Dina kunder skickar in verktyg som du sen ska skicka iväg för reparation till Polen. Ditt ansvar ligger då i att boka och följa upp transporten/logistiken till Polen och sedan tillbaka till kund i Sverige efter reparation. Uppdraget är initialt 6 månader med möjlighet till förlängning och med start senast augusti 2024.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan nu!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult blir du anställd av oss på TNG  och har din arbetsplats hos kund. Hos oss på TNG  blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Sales Logistics Administrator ansvarar du för hela logistikflödet och exempel på arbetsuppgifter är:

Majoriteten av arbetet är administrativt (ca 80%).

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är 6 månader med möjlighet till förlängning och med start senast i augusti 2024. Dina arbetstider är kl. 8 - 17 måndag - fredag med placering på huvudkontoret i Nacka, Stockholm.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen som Sales Logistics Administrator ser vi gärna att du har...:

 

Alla lediga jobb