TNG
Sales manager till Intersonic i Stockholm

Sales manager till Intersonic i Stockholm

Nu söker vi en operativ försäljningschef till marknadsledande bolag inom audio/video-branschen

Arbetsgivare TNG Lead
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-09-20
Bonus Bonus
Tjänstebil Tjänstebil
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Hendrik Christiansson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en operativ försäljningschef till marknadsledande bolag inom audio/video-branschen

Har du god erfarenhet av relationsförsäljning och vill nu ha utökat försäljningsansvar? Är en du en säljfokuserad chef som gärna har en fot i sälj och en i ledningsarbetet? Har du ett intresse av ny teknik och kanske specifikt av ljud, ljus och video ? Då har vi ett jobb för dig! Vi går genom urvalet löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett väletablerat bolag inom ljud-ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast inom Norden och som funnits sedan 1997. Bolaget står på en stabil finansiell grund och koncernen visade upp ett positivt resultat under 2020. Försäljningsteamet på Intersonic är välfungerande och harmoniskt som levererar goda resultat och sitter utspridda runt om i landet med säten i Stockholm, Göteborg och södra Sverige. Din närmsta chef är erfaren med över 15 års erfarenhet av branschen och du har dessutom en finsk försäljningschef på motsvarande nivå som du kommer kunna bolla idéer och förslag med.

Inom Intersonic jobbar många experter med stort kunnande av audio/video-branschen och du kommer också jobba med kunder där många är marknadsledande företag med gott branschrenommé. Kunderna är mestadels återförsäljare som i sin tur säljer till allt från teatrar, konsertlokaler, kyrkor till kända operahus, och det är även en viss direktförsäljning.

Kulturen på Intersonic präglas av öppenhet, högt i tak och är väldigt tillåtande till att prova nya koncept och idéer. I din roll som försäljningschef kommer du få en gedigen upplärning och mycket frihet under ansvar. Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön med bonus, tjänstebil och ett generöst pensionsupplägg.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som försäljningschef kommer du ha en delad roll mellan att ansvara för egna kunder samt leda det svenska bolagets försäljningsarbete. Din grupp består av de sex säljarna plus tre stödjande funktioner i form av lager, marknadsföring och inköp.

Din huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • att ansvara för hela försäljningsprocessen för dina egna kunder
  • följa upp aktiviteter och agera bollplank åt säljarna
  • uppföljnings- och utvecklingssamtal
  • jobba med kundmixen och hitta nya kundsegment
  • ansvara för leverantörskontakterna
  • rekrytera och lära upp ny personal
  • utvärdera den svenska organisationen och jobba med ständiga förbättringsåtgärder
  • analysera lagerhållningen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar så fort rätt person kan vara på plats. Du utgår från det svenska huvudkontoret i Bromma. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som gärna vill ha en roll med både operativt och ledningsansvar. Det är ett plus om du redan har erfarenhet av audio/video-branschen men det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och en stark vilja att lära.

Som person är du en entreprenörsjäl med ett öppen sinne för nya affärer. Du gillar att jobba i en platt organisation och jobbar gärna med egna kunder utöver ledaransvaret för att leda gruppen genom att föregå med gott exempel.

TNG Lead

TNG Lead

Intersonic AB är distributör av professionella ljud- ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast. Sedan starten 1997har vi varit en leverantör av kvalitetsprodukter - det vi levererar skall fungera under lång tid och ge våra kunder en god avkastning. Vi erbjuder våra kunder en hög nivå av support och konsultation. Vår målsättning är att ha ett högkvalitativt sortiment och att alltid hålla högsta tänkbara servicenivå före och efter försäljning. Vi finns i Stockholm och Helsingfors. Vårt huvudkontor ligger vid Alviks Strand utanför Stockholm med en filial i Göteborg och i Espoo utanför Helsingfors. Vi fortsätter att expandera och finslipa vårt utbud av starka märken, dedikerade säljare och kunnig support – allt under mottot ”kvalitet först”.

Arbetsgivare TNG Lead
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-20
Hendrik Christiansson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Gustavslundsvägen 137 Bromma