TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales operation B2B Epassi Stockholm

Brinner du genuint för nyförsäljning och affärsutveckling? Vill du vara en del av Epassi tillväxtresa? Sök redan idag!

Lockas du av en roll där du får en möjlighet att självständigt bygga relation med nya leverantörer och driva säljprocessen för att utveckla lunchkortsaffären? Skulle du trivas i ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital tjänst för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Sales operation B2B representerar du digitala tjänster i världsklass som skapar verkligt värde för arbetsgivare, anställda, handlare och våra partners. Du kommer att ha kontakt med många olika restauranger samt livsmedelshandlare för att skapa ett brett och spännande användarerbjudande inom lunchkortsaffären. Här erbjuds du en möjlighet att tillsammans med övriga i leverantörsteamet bidra till att fortsätta etablera Epassis position på marknaden. Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt och snabbväxande företag där beslutsvägarna är korta samt präglas av samarbete och familjär stämning. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
6 v semester
6 v semester
Distansarbete
Distansarbete

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I denna roll blir du en del av ett företag i ständig tillväxt som idag består av team av fantastiska entusiastiska och engagerade människor över hela Europa på 150 medarbetare. Du ingår i leverantörsteamet som tillsammans med leverantörschefen består av 5 härliga kollegor. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Du arbetar kontorstider må-fr 08.00-17.00 med möjlighet till flextid och hydbrid. Epassi är placerat i fräscha lokaler i centrala Stockholm vid Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer. Du får generösa förmånspaket som friskvårdsbidrag 5000kr, lunchkort och 6v semester.

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen är det viktigt att du brinner för försäljning, är envis och målfokuserad. Vi tror att du är trygg i din säljroll och har erfarenhet av B2B och tjänsteförsäljning. Viktigt för rollen är att du har systemvana och god erfarenhet av Officepaketet, främst Excel. Har du arbetat i CRM Lime, Hubspot eller liknande säljstödsystem är detta meriterande. Ett krav för rollen är också att du talar och skriver flytande svenska och engelska i tal och skrift då engelska är koncernspråket.
Utöver detta är det ett plus om du är intresserad av hälsa, friskvård eller sport av något slag.

Som person är det av stor vikt att du är kommunikativ och orädd att bygga nya och långsiktiga relationer. Vi tror också att du är lyhörd, affärsmässig och brinner för att skapa och utveckla affärer. Du bör också ha intresse av att vilja lära dig regelverket och förstå företagens policy kring friskvårdsbidraget. Det viktigaste för att du ska lyckas och växa i säljrollen är dock att du har motivationen och viljan att lära dig samt är redo att satsa det där lilla extra för att uppnå målen. I den här rekryteringen lägger vi därför även stor vikt vid din personliga lämplighet.

Alla lediga jobb