TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Operations Manager till Mesh AB i Stockholm

Vill du kliva in i rollen som ansvarig säljare och utvecklas på ett stabilt men flexibelt konsultbolag med ett starkt koncept?

Har du några års erfarenhet av B2B-försäljning mot chefsnivå och är redo för en nyckelroll i ett tillväxtbolag där du får ta ett helhetsgrepp, vara med att påverka och bygga nytt?

Som Sales Operations Manager på Mesh kommer du att sälja varmt och ljummet, utveckla ett nytt koncept och arbeta nyskapande med datagenererade leads i nära samarbete med Marknadsansvarig. Och det med en lösning som passar dig: hybrid, kontor på Kungsgatan i Stockholm eller från hemmakontoret.

Mesh AB ingår i en större koncern (Key People Group) och har en samhörighet med systerbolag som till exempel undertecknad - TNG Group AB.

Ditt anställningserbjudande

På Mesh AB får du vara med om en tydlig tillväxtresa i en erfaren och familjär organisation. Mesh jobbar flexibelt och digitalt från där man löser uppgiften bäst: på hemmakontoret, hos kund eller på Mesh kontor på Kungsgatan i Stockholm. Vi söker en Sales Operations Manager som vill vara med och skapa ett modernt digital bolag som handlar om relationer samt förutsättningar att göra affärer och att utveckla sig själv.

Vi följer Almegas allmänna villkor med likvärdig tjänstepension, 6 veckors semester och ett mycket generöst friskvårdbidrag.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter i rollen som Sales Operations Manager på Mesh är:

Värt att veta

Detta är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Rollen är placerad  i Stockholm. I arbetet som Sales Operations Manager rapporterar du till VD och arbetar i nära samarbete med Marknadsansvarig. På Mesh stöttar vi alla i teamet och du ska kunna rycka in prestigelöst och hjälpa till där behov finns.

 

Våra förväntningar

För att vi på Mesh ska kunna nå gemensamma tillväxtmål behöver vi en Sales Operations Manager som har några års erfarenhet av B2B-försäljning mot chefsnivå. Eftersom du kommer att ha kontakt med personer på senior nivå/chefsnivå är det en förutsättning att du ska känna dig bekväm och har förståelse för den kategorin.
Du behöver inte kunna konsultaffären, den lär vi ut. Det viktigaste är att du är självständigt, har en stor social förmåga och är lite av en entreprenör. Vi ser att du i en säljande roll är är förtroendeingivande och kan göra mogna avvägningar och är van att bygga långsiktiga relationer. Man får gärna tycka att det är kul med digitala verktyg och kampanjer då du kommer att jobba mycket i dessa med vår Marknadsansvariga. Du skriver och pratar flytande svenska och engelska.

 

Alla lediga jobb