TNG
Sales support till finansbolag i Göteborg

Sales support till finansbolag i Göteborg

Här får du som söker en vidare karriär inom finans en chans till att införskaffa nya kunskaper på ett finansbolag i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-03-03
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helene Eklund
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helene Eklund

031-7612223

Här får du som söker en vidare karriär inom finans en chans till att införskaffa nya kunskaper på ett finansbolag i Göteborg!

Siktar du på en karriär inom finansbranschen och vill jobba på globalt bolag med goda utvecklings- och karriärmöjligheter? Vill du också jobba på en arbetsplats där man värnar om sin personal och där man kan ägna sig åt volontärarbete? Nu söker vi dig som vill jobba som Sales Support till ett globalt ledande bolag som verkar i över 30 länder! För dig som känner dig träffad skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en chans att införskaffa nya kunskaper inom ett globalt finansbolag i Göteborg. Här får du en möjlighet att växa och verka i ett bolag som värnar om sina anställda, hos oss ses man inte bara som en anställd utan som en medlem! 

Som medlem erbjuds man:

  • Att två arbetsdagar per år att vara volontär för en lokal välgörenhetsorganisation.
  • Delta i hälso- och välbefinnande program.
  • Kollektivavtal med generösa pensions- och försäkringspaket
  • Karriärmöjligheter genom online-lärande och utvecklingsprogram.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Sales Support på vår enhet Business Support kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ge service till och stötta vår egen säljorganisation och våra leverantörer. Som Sales Support är du vår spindel i nätet, vilket innebär att du skapar affärer genom att agera på  inkommande order samt mail och telefonsamtal från säljande kollegor och leverantörer i  hela Sverige. I förlängningen kan du även komma att hantera kontrakt och fakturor. 

  • Skapa kontrakt för alla Business Units
  • Upprätthålla och säkerställa att ingångna avtal och kontrakt sker i linje med policys och gällande lagstiftning.
  • Bearbeta befintliga kontrakt med leverantörer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar på ett centralt beläget kontor, där vi är 25 anställda, med närheten till både kollektivtrafik och vatten. Du tillhör ett sammansvetsat team på 10 personer med en härlig gemenskap. Arbetstiderna är bekväma kontorstider, 8-17.

Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående enligt överenskommelse. Uppdraget kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen så ser vi att du har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i ett högt tempo. Som Sales Support krävs det att man ska alternera mellan olika arbetsuppgifter i ett högt tempo så vi ser att du har möjlighet att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vidare har du en hög arbetsmoral och du föredrar att arbeta strukturerat och med ansvar. Vi ser gärna att du är en person som strävar efter att nå utsatta mål och har ett driv till att lära dig mer inom finans!

Vi söker dig och erfarenhet från att arbeta med service gentemot kunder och partners. Du har goda kunskaper i finansberäkningar och finansiella lösningar. Det är ett krav att du kan tala och skriva flytande svenska samt engelska. Språkkunskaper i de övriga nordiska språk är meriterande.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-03
Helene Eklund
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helene Eklund

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16, Göteborg