TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Team leader till Vertical Positioning Group

Vill du ha en utvecklande säljledarroll? Sök tjänsten som Sales Team Leader Scandinavia till VPG AB idag!

I rollen som Sales Team Leader Scandinavia på VPG AB söker vi en strategisk tänkare med starkt fokus på att leda, coacha och motivera säljteamen som driver tillväxt i Sverige. Här erbjuds du en möjlighet att använda din kompetens att analysera affärsbehov och utveckla lämpliga strategier och modeller för en framgångsrik försäljningsfunktion.

Vill du med ett affärsmässigt och tydligt arbetssätt, samt lyhört och värderingstyrt ledarskap vara med på VPGs fortsatta utvecklingsresa? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vertical Positioning Group (VPG) består av fyra ledande varumärken (Marco, Hymo, Jihab, Saxon)
2016 VPG förvärvades av Southworth International Group Incorporated (SIGI). Gruppen är världens största tillverkare av ergonomisk materialhanteringsutrustning för vertikal lyftning och arbetspositionering, utformad för att förbättra arbetstagarnas produktivitet och samtidigt minska risken för arbetsskador.

Här erbjuds möjligheten till en intressant och utvecklande ledarroll där din erfarenhet från framgångsrik säljledning, kombinerat med goda ledaregenskaper värdesätts starkt.

Bonus
Bonus
6 v semester
6 v semester
Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du blir du en del av ett vinnande team.
Vi tror på samarbete, att dela idéer med varandra och att ha roligt tillsammans varje dag!
I rollen som Sales Team Leader blir det viktigt att få en djupgående förståelse för VPGs affärer (alla märken) inom ditt ansvarsområde

Ditt ansvar och uppdrag i korthet:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och regionen har säljare placerade i Åby utanför Norrköping och i Ängelholm. Vi tror att du är bosatt i närheten av huvudkontoret i Skåne. 

Du är en del av säljteamets ledargrupp i Europa och rapporterar till Director of Sales.

VEM ÄR DU?


Till rollen som Sales Team Leader söker vi dig med passion för försäljning och säljledning och för att genomföra detta framgångsrikt eftersöker vi följande egenskaper: 

Alla lediga jobb