TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljande ingenjör till Rohde & Schwarz i Göteborg

Civilingenjör med intresse av försäljning, elektronik och telekom? Sök rollen som Sales Engineer till Rohde & Schwarz!

Är du civilingenjör och har intresse för försäljning? Hos Rohde & Schwarz, världsledande inom testlösningar för mobil kommunikation får du utveckla dina kunskaper inom Telekom, 5G och IOT teknologier. Hos Rohde & Schwarz är personlighet och engagemang viktigt, oavsett om du har flera års erfarenhet från branschen eller är nyexaminerad ingenjör så kommer du få rätt förutsättningar för att göra skillnad.

Du utgår från vårt kontor i Göteborg med våra svenska kunder i en internationell miljö. Rohde & Schwarz har som målsättning att genom mycket kvalificerad och motiverad personal och högkvalitativa produkter fortsätta att stärka sin position på den svenska marknaden som världsledande inom testlösningar. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

En utvecklande och varierad tjänst i ett stabilt och välmående bolag med marknadsledande testlösningar som riktar sig mot en rad framtidsområden såsom 5G/6G, Internet of Things (IOT) och självkörande fordon. Du som har ett brinnande teknikintresse kommer att uppskatta att jobba med lösningar som riktar sig mot kunder verksamma inom teknikens absoluta framkant.

Vi erbjuder också förmåner som bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag samt deltagande i aktiviteter som stärker teamet.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, här i Sverige finns vi på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från det lokala kontoret i Göteborg och rapporterar till Sales Director Norden.

Till din hjälp har du applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. Det ingår mycket resor och du kommer därför att ha tjänstebil och ett antal resor förläggs årligen till vårt huvudkontor i München.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har teknisk förståelse och en ingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från elektronik och testlösningar men det räcker också med ett examensarbete eller ett Internship som erfarenhet. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, det är viktigt då vår säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar engelska både muntligt och skriftligt då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen så det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att du ska nå dina mål.

Alla lediga jobb