TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljande Konsultchef till TNG Göteborg

Konsultchef till innovativa TNG i Göteborg som vill jobba fördomsfritt med bemanning och rekrytering av specialister

Intresserad av kvalificerade tjänster och sen tidigare kunskap av att genomföra specialistbemanning? Var med och utveckla TNG vidare i Göteborg! Här får du vara med i ett växande team som utmanar traditionell rekrytering och bemanning med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kandidatupplevelsen står i fokus. Nyfiken? Läs vidare och sök sen jobbet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning varje dag. Och vi gör det på riktigt. Vi har utvecklat och investerat i de modernaste metoderna och digitala verktygen för att hjälpa dig med din affär, något som också får god respons från våra kunder.

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

Hos oss kommer du få jobba med:

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsultchef kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Tillsammans med kundansvariga ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra och objektiva tillsättningar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva konsulttillsättningar och rekryteringar i samarbete med våra kandidatansvariga och konsultchef.

Du kommer:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta tillsammans med affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet = kundansvariga, kandidatansvariga och vår digitala marknadsavdelning.

Du är placerad på vårt kontor i centrala Göteborg och rapporterar till regionchefen.

Alla våra medarbetare får en rivstart, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNGs rekryteringsmetodik, screeningtester, transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Under den första tiden kommer du också medverka på vår nationella introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfunktioner som finns för att hjälpa dig.

VEM ÄR DU?

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser och bemanningsuppdrag, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. För att snabbt kunna leverera krävs det att du har ett tydligt målfokus och en god förståelse för hur du lyckas med en rekryteringsprocess. Då du också ska skapa goda resultat och relationer är det viktigt att du är strukturerad, bra på att följa upp dina aktiviteter och ha egen kontroll över att inget förloras på vägen.

Dessutom:

Alla lediga jobb