TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljande Rekryteringskonsult till TNG i Göteborg

Vill du arbeta med rekrytering och interim på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

På TNG är vi stolta över att dagligen leverera högkvalitativa rekryterings- och interimstjänster till våra kunder, på riktigt.

Hos oss kommer du som säljande Rekryteringskonsult få möjlighet att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt bemötande. Likaså en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse, där varje kandidat bedöms efter sin kompetens och inget annat. Du får en självständig roll där du driver dina egna rekryterings- och interimsuppdrag men i nära samarbete med dina kollegor; kundansvariga, kandidatansvariga och konsultchef.

Som säljande Rekryteringskonsult på TNG får du helt enkelt dagligen bidra till att våra viktiga målgrupper, kunderna och kandidaterna, får en rekryteringsupplevelse i världsklass. Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. I vår företagskultur är innovation vardag och dina insatser oerhört viktiga. 

Du kommer bland annat att mötas av;

Centralt kontor
Centralt kontor
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. 

Som säljande Rekryteringskonsult på TNG kommer du arbeta med att:

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Parallellt blir du introducerad i det som är TNG-specifikt, som vår rekryteringsmetodik, vår säljmetodik och vår transparenta kandidatprocess. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt driver dina försäljnings- och rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. Du kommer styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du ingår i ett högpresterande team som jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på ett co-working kontor (United Spaces) i centrala Göteborg. Varje morgon prioriterar vi gemensamt resurserna för dagens uppgifter där ditt bidrag är väsentligt för att snabbt nå rätt resultat.

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs för att du ska genomföra en lyckad rekryteringsprocess och att du är tydligt målfokuserad. Detta eftersom du har ett personligt ansvar för att skapa goda resultat och relationer med såväl befintliga som nya kunder och kandidater.

För att startsträckan inte ska bli för lång behöver du ha praktisk kunskap av att rekrytera olika typer av roller till extern kund. Det underlättar om du har kunskap om egen försäljning och leverans av tjänster. Är du även kunnig inom sourcing är det meriterande.

Som person behöver du vara;

Alla lediga jobb