TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljande Rekryteringskonsult till TNG i Göteborg

Vi växer och söker fler kollegor! En roll för dig som vill jobba med rekrytering och uthyrning av konsulter inom TNG

Vill du jobba i ett framåtlutat företag med namnstarka kunder? Är du drivande och vill jobba med rekrytering inom inköp-, logistik-, science- och teknikområdet? Bra. Nu söker vi ytterligare en rekryteringskonsult till TNG i Göteborg! Hos oss får du arbeta i ett team som utmanar traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kandidatupplevelsen står i fokus. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och konsultuthyrning varje dag. Och vi gör det på riktigt. Vi har utvecklat och investerat i de modernaste metoderna och digitala verktygen för att hjälpa dig med din affär, något som också får god respons från våra kunder.

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

Hos oss kommer du få jobba med:

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som affärsansvarig rekryterare inom TNG kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra och objektiva rekryteringar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesser i samarbete med våra kandidatansvariga och konsultchefer.

Du kommer:

Värt att veta

Du kommer arbeta tillsammans med andra affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet;  KAM (på större nationella kunder), konsultchefer, kandidatansvarig och vår digitala marknadsavdelning.

Du utgår från vårt  kontor i centrala Göteborg och rapporterar till regionchef väst. 

Alla våra medarbetare får en rivstart, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNG rekryteringsmetodik, screeningtester, transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Under den första tiden kommer du också medverka på vår nationella introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfunktioner som finns för att hjälpa dig.

Våra förväntningar

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser, från första kundmöte, offert, kompetensanalys och tillsättning samt uppföljning. För att snabbt kunna leverera krävs det att du har ett tydligt målfokus och en god förståelse för hur du lyckas med en rekryteringsprocess. Då du också ska skapa goda resultat och relationer är det viktigt att du är strukturerad, bra på att följa upp dina aktiviteter och ha egen kontroll över att inget förloras på vägen.


Det innebär att vi;

Alla lediga jobb