TNG
Säljansvarig med kundansvar Bricknova Fastigheter

Säljansvarig med kundansvar Bricknova Fastigheter

Nu söker vi en säljansvarig till fastighetsutvecklingsbolaget Bricknova AB på Birger Jarlsgatan i Stockholm

Arbetsgivare Bricknova AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-01-15
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid
Träna på arbetstid Träna på arbetstid
Hendrik Christiansson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en säljansvarig till fastighetsutvecklingsbolaget Bricknova AB på Birger Jarlsgatan i Stockholm

Har du erfarenhet av kundkontakt och administration och vill nu testa vingarna inom fastighetsbranschen? Vill du vara del i ett bolag som planerar att växa flerdubbelt de närmsta tre åren? Vill du jobba i ett bolag som prioriterar träning, hälsa och personlig utveckling för personalen? Då har vi tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm och har på bara ett par år växt till att ha ett portföljvärde på cirka 400 miljoner och har som mål att nå en miljard i december 2022. Din roll som säljassistent blir att hjälpa bolaget att växa och nå sina mål och samtidigt ha roligt på jobbet!

Du kommer jobba tillsammans med flera serieentreprenörer med vana att leda personal och bygga bolag. Dina arbetsuppgifter kommer vara av både komplex och rutinmässig karaktär vilket gör att jobbet är varierat och ibland kan förändras snabbt när något oförutsett händer. Bricknova kommer växa under de närmsta åren och möjlighet finns att i framtiden välja inriktning på dina arbetsuppgifter när verksamheten blir större och fler personer anställs.

Personalens trivsel och utveckling är extra viktigt för ledningen på Bricknova och därför läggs mycket resurser på att skapa en god arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling och tid för reflektion med månatliga workshops och efterföljande After work. Bricknova lägger dessutom mycket tid och fokus på träning och hälsa för att personalen ska må bra. Ett exempel på detta är när hela kontoret går och tränar tillsammans.

Din arbetsplats blir huvudkontoret på Birger Jarlsgatan 18 på Stureplan i 5-stjärniga kontorshotellet No18 med egen lunchrestaurang till specialpris och kostnadsfria måndagsfrukostar. Lokalerna är luftiga med många gemensamma ytor och har dessutom ett eget gym i huset.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll kommer bestå av två delar. En del där du hjälper Bricknovas kunder med frågor och problem som uppstår under försäljningsprocessen och en annan del där du sköter återkommande administrativa uppgifter för Bricknovas totalt 13 bolag. Du kommer samtidigt jobba med att förbättra sälj- och arbetsprocesserna för nästa fas i bolagets tillväxt. Du kommer samtidigt jobba med att förbättra sälj- och arbetsprocesserna för nästa fas i bolagets tillväxt och kommer därför ha tät kontakt med bolagets anställda samt Bricknovas olika delägare utöver de många externa parterna, som tex redovisningsbyrån, revisorn och fastighetsjurister.

Exempel på dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • ta emot samtal och mejl från kunder och svara på frågor om allt från inredningsdetaljer till större kontraktsfrågor
  • sköta Bricknovas sociala medier
  • koordinera mellan Bricknovas bostadsrättsföreningar, mäklare, partners och leverantörer
  • hantera klagomålsärenden
  • scanna in avtal och dokument och lägga in i rätt mappar
  • fakturahantering och göra betalningar
  • göra inköp av kontorsmaterial
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från Bricknovas huvudkontor på Stureplan tillsammans med de andra sex heltidsanställda och har regelbunden kontakt med övriga delägare och rådgivare som bolaget har i sitt nätverk. Tjänsten är på heltid och startar när rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med god erfarenhet som administratör och som gillar assistentrollen och uppskattar att jobba både med komplexa uppgifter varvat med enkla och rutinbaserade. Du har god hand med kunder och kan hantera klagomål med lugn och trygghet och kan vända något som en kund upplever som negativt till något positivt. Dessutom har du förmågan att inte låta missnöjda kunder påverka dig alltför mycket. 

Du är duktig på att prioritera och ordning och reda är ledord för dig eftersom enkla fel i administrationen kan leda till många följdproblem som tar tid att reda upp. Eftersom bolaget är i stark tillväxt behöver du vara en prestigelös person som gärna hugger i när nya oväntade problem dyker upp.

Bricknova AB

Bricknova AB

Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm. Vi förvärvar även äldre fastigheter och konverterar dem till moderna och funktionella bostäder. Vårt mål är att leverera kvalitet, finish och material i toppklass utan att kostnaden löper iväg. Genom att upphandla till de bästa priserna ser vi till att våra kunder får hög kvalitet till bra priser.

Att köpa bostad handlar lika mycket om känsla som förnuft. Huset ska inte bara vara byggt enligt konstens alla regler. Lika viktigt är det att bostaden ska kännas rätt. Vi ser till att arkitekterna skapar unika boenden med stil och karaktär, där du som kund känner dig hemma på en gång.

Vår målsättning är att designa bostäder som är något utöver det vanliga. Allt från miljöaspekter och energiförbrukning till val av material och planlösningar är noggrant genomtänkta för att leverera moderna, tidlösa och stilrena hem. Det är först när vi levererat ett projekt som vi själva vill flytta in i som vi har lyckats.

Bricknova AB
Arbetsgivare Bricknova AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-15
Hendrik Christiansson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Birger Jarlsgatan 18, Stockholm