TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare / Account Manager till Zendr i Stockholm

Vi söker en passionerad säljare med erfarenhet av företagssälj och en stark drivkraft att lyckas. Välkommen till Zendr i Stockholm

Som account manager på Zendr i Solna får du möjlighet att vara del av ett framgångsrikt team i en spännande bransch. Du kommer vara en viktig och uppskattad kollega där ditt engagemang är avgörande för företagets tillväxt. Med din drivkraft, målmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende tror vi att du kommer utvecklas, trivas och bli framgångsrik i rollen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Zendr hjälper vi tusentals företag att spara tid och pengar på frakt. Vår ambition är att erbjuda marknadens enklaste bokningsportal för frakt kombinerat med att ha en kundservice i världsklass. Vi är stolta över vår härliga företagskultur som genomsyras av positiv energi och en stark teamkänsla. På vårt kontor i Frösundavik, med en vacker vattenutsikt, ser vi regelbundet till att inkludera alla medarbetare och deras idéer. Här får du möjligheten att sätta din prägel på bolaget och vara en värdefull del av vårt framgångsrika team. Vi äter frukost tillsammans varje dag och det finns tillgång till gym på kontoret.

Vi erbjuder dig en marknadsmässig grundlön samt obegränsad provision, allt för att du ska kunna påverka dina egna resultat. Hos oss kommer du att arbeta tätt tillsammans med ett engagerat team som ger daglig coaching och feedback. Vi tror på att belöna varje säljare för deras insatser och erbjuder tydliga karriärvägar och utbildningsmöjligheter.

Frukost
Frukost
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

Värt att veta

Zendr erbjuder en trygg grundlön, en årsbonus och en unik provisionsmodell som växer år för år. Inga tak, inget krångel, bara möjligheter att växa tillsammans.

Detta är en tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning, med start så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan kl. 08:00-17:00 och du utgår från kontoret i Solna varje dag tillsammans med dina kollegor på säljavdelningen.

Våra förväntningar

För rollen som account manager är det av stor vikt att du har erfarenhet inom försäljning, speciellt när det kommer till att hantera företagskunder via telefon, samt en grundläggande förståelse för hela försäljningscykeln. Dessutom krävs det förmåga att hantera en betydande volym samtal varje dag.

Det är väsentligt att ha en stark önskan att nå försäljningsmål, inklusive att framgångsrikt boka demonstrationsmöten och attrahera nya kunder. För att trivas i denna position är samarbetsförmåga och förmåga att skapa en positiv teamkänsla med kollegor avgörande. Du behöver tala svenska flytande och ha goda engelskkunskaper.

Vi ser gärna att du kan hantera och förstå komplexa försäljningsprocesser, ta snabba beslut i pressade situationer och upprätthålla hög energinivå i en kontorsmiljö. En strukturerad och effektiv arbetsmetod är också av stor vikt.

Fördelaktigt har du erfarenhet av att använda CRM-system och andra försäljningsverktyg för att skapa listor och hantera kundinformation. För att lyckas och trivas i rollen, är en stark drivkraft att prestera och nå försäljningsmålen en grundläggande motivation för dig, tillsammans med en önskan att växa och utvecklas inom företaget på lång sikt.

Alla lediga jobb