TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare av reservdelar och komponenter

Trivs du i en lösningsfokuserad, kundnära och teknisk roll? Vi på TNG söker nu en säljare till Euromaint i Örebro.

Lockas du av en teknisk- och problemlösande roll i en platt och kundnära organisation i ett företag med tillväxt? Är du tekniskt intresserad, resultatorienterad och trivs i en roll med många olika kontaktytor? Då kan detta vara rollen för dig! För rekrytering till Euromaint Components and Materials söker vi dig som vill arbeta som säljare av reservdelar och upparbetningsartiklar mot kunder på svensk- och nordisk järnvägsmarknad. På Euromaint Components and Materials har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och driva materialförsäljningen mot nya nivåer. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en växande bransch där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint Components and Materials har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.  

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till försäljningschefen för reservdelar och upparbetningsartiklar och ingår i en grupp om tre personer med ambitionen att bli fler. I rollen samverkar du med kunderna och även tätt tillsammans med företagets inköps-, logistik- och teknikavdelning.  

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god generell teknisk förståelse. Du trivs i en kundnära roll där du får använda såväl din tekniska- som affärsmässiga kompetens. Du drivs av att utveckla befintliga såväl som nya affärsrelationer. 

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är självständig, ambitiös, systematisk och resultatorienterad. Vidare är du stödjande och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat samt skapar ett användbart nätverk med kontakter och relationer. Du är ambitiös och medveten om dina egna styrkor och utvecklingsområden. 

Du innehar B-körkort, har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb