TNG
Säljare av system till Centsoft i Stockholm

Säljare av system till Centsoft i Stockholm

Lockas du av en roll där du får kombinera ditt intresse för system med kundkontakt? Centsoft söker en säljare – ansök redan idag!

Arbetsgivare Centsoft AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-02-15
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Cilla Lennér
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Lockas du av en roll där du får kombinera ditt intresse för system med kundkontakt? Centsoft söker en säljare – ansök redan idag!

På Centsoft, kommer du som Säljare att få arbeta med ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Som Säljare kommer du att få ägna dig åt att kartlägga kundens behov och sedan demonstrera hur Centsofts fakturahanteringssystem kan hjälpa dem.
Din roll kommer att vara central eftersom du blir Centsofts representant utåt och du kommer att få ägna dig åt arbetsprocesser, relationsskapande samt driva och avsluta affärer.

Låter detta som något som kan passa dig och din personlighet? Välkommen in med din ansökan redan idag!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Centsoft ligger mitt i centrala Stockholm, i trevliga lokaler bredvid Humlegården. Företaget är ledande inom sin bransch och deras system är cutting edge. Centsoft har såväl strukturer som rutiner på plats och det är ett prestigelöst och drivet gäng du kommer att få arbeta tillsammans med.

Du kommer självklart få en bra introduktion för att efter ca 4 veckor kunna vara självgående i din roll. Du kommer hålla ca 10 möten i veckan, med enstaka besök ute hos kund. De flesta möten sker online. Hos Centsoft får du även 6 veckors semester, 5000 kr i friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Säljare på Centsoft kommer du:

  • att efter inkommande intresseanmälningar boka kundmöten och kartlägga kundens organisation och behov för att få en förståelse för hur de arbetar så att du kan bistå dem med din expertis och erbjuda rätt lösning
  • hålla i produktdemonstrationer som sker online med kunden 
  • att anpassa demonstrationen och produkten utefter kundens krav och önskemål
  • delta i produktutvecklingen av Centsofts system
  • att driva, utveckla och avsluta affären med kunden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos Centsoft kommer du bli en i gänget av ca 15 personer på det trevliga Stockholmskontoret som ligger centralt med närhet till båda kollektiva transportmedel och grönområde. Hos Centsoft anordnas såväl AWs som quizzar, allt för att främja gemenskap och välmående. Tjänsten är på heltid och intervjuer kommer att ske löpande.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

  • har en akademisk utbildning eller har erfarenhet av att ha jobbat i en liknande roll tidigare
  • har förmågan att arbeta strukturerat och självständigt
  • du är social och har lätt för att anpassa dig och lyssna in t.ex. kundens behov vad gäller fakturahantering
  • är systemvan och är tekniskt lagd

I rollen som Säljare hos Centsoft är det viktigt att du är stresstålig och finner en glädje i att ha ett konstant flöde av inkommande affärsmöjligheter där du ser det som en utmaning och någonting positivt att få vägleda kunden i användningen av det webbbaserade systemet för fakturahantering. Du är kommunikativ som person och gillar att ta kontakt med nya personer. Att du är organiserad och trygg i dig själv är en viktigt hörnsten för att kunden ska få förtroende för dig som representant för Centsoft.

 

Centsoft AB

Centsoft AB

Centsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande molnbaserat system för hantering av fakturor” Deras lösningar ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och de har för avsikt att fortsätta deras kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för deras kunder.

Arbetsgivare Centsoft AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-15
Cilla Lennér
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Engelbrektsgatan 7