TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare av system till Centsoft i Stockholm

Lockas du av en roll där du får kombinera ditt intresse för system med kundkontakt? Centsoft söker en säljare – ansök redan idag!

På Centsoft, kommer du som Säljare att få arbeta med ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Som Säljare kommer du att få ägna dig åt att kartlägga kundens behov och sedan demonstrera hur Centsofts fakturahanteringssystem kan hjälpa dem.
Din roll kommer att vara central eftersom du blir Centsofts representant utåt och du kommer att få ägna dig åt arbetsprocesser, relationsskapande samt driva och avsluta affärer.

Låter detta som något som kan passa dig och din personlighet? Välkommen in med din ansökan redan idag!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Centsoft ligger mitt i centrala Stockholm, i trevliga lokaler bredvid Humlegården. Företaget är ledande inom sin bransch och deras system är cutting edge. Centsoft har såväl strukturer som rutiner på plats och det är ett prestigelöst och drivet gäng du kommer att få arbeta tillsammans med.

Du kommer självklart få en bra introduktion för att efter ca 4 veckor kunna vara självgående i din roll. Du kommer hålla ca 10 möten i veckan, med enstaka besök ute hos kund. De flesta möten sker online. Hos Centsoft får du även 6 veckors semester, 5000 kr i friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Säljare på Centsoft kommer du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos Centsoft kommer du bli en i gänget av ca 15 personer på det trevliga Stockholmskontoret som ligger centralt med närhet till båda kollektiva transportmedel och grönområde. Hos Centsoft anordnas såväl AWs som quizzar, allt för att främja gemenskap och välmående. Tjänsten är på heltid och intervjuer kommer att ske löpande.

 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

I rollen som Säljare hos Centsoft är det viktigt att du är stresstålig och finner en glädje i att ha ett konstant flöde av inkommande affärsmöjligheter där du ser det som en utmaning och någonting positivt att få vägleda kunden i användningen av det webbbaserade systemet för fakturahantering. Du är kommunikativ som person och gillar att ta kontakt med nya personer. Att du är organiserad och trygg i dig själv är en viktigt hörnsten för att kunden ska få förtroende för dig som representant för Centsoft.

 

Alla lediga jobb