TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare Företagsförsäkringar till If

Är du en driven säljare med erfarenhet från komplex försäljning mot större företag? Perfekt, då är det dig If söker!

Vill du bli en del av Nordens ledande sakförsäkringsbolag? Har du sinne för affärer, att se behov och älskar att ge dina kunder bästa möjliga service och att utmana marknaden? Drivs du av en variationsrik vardag där du själv påverkar det dagliga arbetet? Perfekt, då kan jobbet som säljare på If vara något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, där du får utvecklas som säljare och person.


Ett introduktionsprogram och en gedigen försäkringsutbildning som grund är vad som väntar parallellt med att man börjar bearbeta kunder. Utöver det så utbildar vi oss kontinuerligt för att alltid vara i förarsätet när det gäller försäkringskunskap och naturligtvis vidareutvecklar vi oss löpande för att ha de mest professionella medarbetarna på fältet. Vi arbetar också med en individuell kompetensutveckling där du själv är med och påverkar resan framåt.

Vi tror på våra medarbetare och du kommer därför få stor frihet att själv styra din vardag och bana väg för såväl din som IF:s framgång.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Distansarbete
Distansarbete
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga uppdrag är att hitta nya affärsmöjligheter samt sälja in försäkringslösningar till företagskunder och partners. Du kommer ha inriktning mot stora företag.


Du kommer att vara Ifs ansikte utåt mot företagsmarknaden där du kommer att prospektera, kontakta, bearbeta och sälja in marknadens bästa försäkringslösningar. Du skräddarsyr lösningar till varje företags individuella behov för att våra kunder ska känna sig trygga och kunna fokusera på det de är bäst på. Bakom dig har du spjutspetskompetens som år efter år prisas för sin skicklighet.


I rollen ansvarar du för hela affären från ax till limpa, d v s från prospektering till första kontakt och leverans.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start enligt överenskommelse. Du arbetar heltid 38,75h med flexibla arbetstider. I denna roll erbjuds du ett fritt arbete med stort eget ansvar.

Tjänsten medför resor varför du måste ha tillgång till körkort och egen bil.

Denna roll omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Du kommer därför att få genomgå en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning där du har nått bra resultat och att du har en mycket god kommunikationsförmåga. Erfarenhet av försäkring i någon form är meriterande men inte ett krav då vi utbildar från grunden och har ett större fokus på vem du är än vad du kan.

Som person är du självgående, driven och ansvarstagande och du får saker gjorda med god kvalité. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill.

Du kommer ingå i ett team med drivna och framåtriktade kollegor där samarbete värderas högt. Vi har högt i tak, mycket frihet under eget ansvar och för oss är det en självklarhet att vi alltid gör vårt bästa. Vi värdesätter att alla bidrar med unik kompetens, inspiration, egna idéer och dessutom ser vi till att ha riktigt kul på jobbet

Du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat och ha goda kunskaper i engelska.

Alla lediga jobb