TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare med matintresse till UNOX i Göteborg

Har du intresse för mat, kök och dessutom säljerfarenhet! Sök rollen som säljare på ett internationellt framåtlutat bolag!

Är du en entusiastisk och relationsorienterad person som brinner för att skapa värdefulla samarbeten och driva fram försäljningen? Som Active Marketing Chef för södra distriktet i Sverige på UNOX Scandinavia AB har du möjlighet att spela en avgörande roll i företagets framgång. Vi letar efter dig som har erfarenhet av försäljning och gärna ett intresse för mat, restaurang och köksbranschen. Det är nu du kan ta steget och utvecklas i en spännande position hos världens ledande tillverkare av professionella ugnar - UNOX Scandinavia AB.

Bli en värdefull medlem i vårt dedikerade team och ansök om tjänsten omedelbart!

Ditt anställningserbjudande

För rätt person erbjuder UNOX dig möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt internationellt företag där du
har chansen att skapa en karriär, lokalt eller utomlands. UNOX erbjuder en gedigen onboarding med initial träning och utbildning, samt långsiktighet och möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Du utgår från ditt hemmakontor och ingår i ett det svenska teamet. Du kommer att resa till UNOX huvudkontor i Padova, nära Venedig för möten och utbildningar regelbundet. 

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänstebil
Tjänstebil
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Active Marketing Chef på UNOX ingår arbetsuppgifter som att:

 

Värt att veta

Som Active Marketing Chef på den svenska marknaden har du löpande kontakt med och besöker UNOX kunder, verksamma inom restauranger, storkök och bagerier, samt nya potentiella samarbetspartners. Som aktiv säljare på UNOX kan du tillbringa större delen av din arbetstid ute på fältet, nära dina kunder. I tjänsten har du tillgång till en Mercedesbuss, ett rullande showroom, utöver det fina showroom och kontor som du besöker på det svenska huvudkontoret i Kista Bright, Stockholm.

Lämplig bostadsort finns i Göteborg med omnejd.

Våra förväntningar

För att trivas och lyckas i rollen får du gärna ha erfarenhet från restaurang, storkök eller bageri, men viktigast är ett stort intresse för matlagning. Erfarenhet från säljande roller är meriterande. Du behöver behärska svenska flytande både i tal och skrift och vi vill även att din engelska är på en god nivå. Du behöver ha datorvana, körkort och genuint gilla att resa mycket i tjänsten. 

Som person beskriver du dig som en socialt kompetent person, driven och engagerad.
Du är en lyhörd problemlösare som har lätt för att öppna dörrar och se möjligheter. Det är viktigt att du är självgående och kan arbeta uthålligt och fokuserat, för att bygga upp och utveckla dina affärsrelationer.

Alla lediga jobb