TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare sökes till företag inom säkerhetsbranschen

Företag inom säkerhetsbranschen söker en vass säljare till sitt team i Stockholm city.

Är du van att lyfta lur för att med din expertis inom försäljning få företagets affär att växa? Vill du vara en del av ett spännande och växande företag som erbjuder fantastiska möjligheter att lyckas? Vi letar efter en passionerad och ambitiös säljare som vill vara med och driva vår framgång framåt. Hos oss får du inte bara en chans att sälja en tjänst, utan också möjligheten att vara en del av en dynamisk och stöttande arbetsmiljö där din potential verkligen kan blomstra.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Löptid för uppdraget är initialt 3 månader.

Ditt anställningserbjudande

Initialt är du anställd vid oss på TNG för uppdraget men sedan finns det goda möjligheter till anställning vid kund.

Kunden är ett etablerat företag som är marknadsledande inom sitt område. Verkar i en bransch som är högaktuell och bolaget har växt markant de senaste åren. Här väntar ett 20-tal kollegor på att få välkomna dig till ljusa och fräscha lokaler mitt i city.

Under ditt konsultuppdrag kommer du ha en fast lön.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som säljare vid företaget kommer du att bli tilldelad listor med potentiella kunder där du tar kontakt för att informera mer om företaget och dess tjänster. Kunderna har på ett eller annat vis visat intresse för tjänsterna så samtalen är inte helt kalla. Vid vidare intresse från kund lämnar du antingen vidare till kundansvarig eller bearbetar kunden själv. Du ingår i ett säljteam på tre personer där du blir framgångsfaktorn för ökad försäljning.

Värt att veta

Företaget sitter i centrala Stockholm där du utgår ifrån kontoret men har möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet av försäljning via telefon. Du är duktig på att kommunicera med kund, både på svenska och engelska, där du alltid gör ditt yttersta för att presentera företagets tjänster. Du har tålamod och din erfarenhet gör att du vet att det krävs en hel del samtal innan det blir affär.

Du är tillgänglig omgående.

Alla lediga jobb