TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare specialist inom rör / armatur till Ahlsell

Vi söker en Specialistsäljare inom rör, armatur och pump eller projekt till expansiva Ahlsell. Placering för rollen är fri!

Är du lösnings- och utvecklingsorienterad? Motiveras du av att skapa och bygga relationer men också med administrativa uppgifter? Då är rollen som specialistsäljare på Ahlsell Sverige rätt för dig!

Vi söker dig som vill vara med och ta Ahlsell till nästa nivå. Här får du chansen att bli en del av Sveriges största säljkår, och får arbeta med långsiktiga kundrelationer i ett av branschens ledande bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I dag är Ahlsell marknadsledande, men har ändå behållit deras entreprenörsanda. Hos Ahlsell säljer du inte bara produkter, du erbjuder också deras kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer.

Hos Ahlsell kommer du snabbt uppleva den varma och entreprenöriella kulturen. Medarbetarna beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att de erbjuder utvecklande arbetsuppgifter och att arbetet innebär frihet under ansvar.

För Ahlsell är det viktigt att tillvarata deras medarbetares olikheter, och de vill verka för en inkluderande kultur. Medarbetarnas olika bakgrunder, kompetenser och perspektiv är en viktig förutsättning för att de ska nå framgång. De ser därför gärna en mångfald av sökanden. Läs gärna mer om hur de ser på mångfald och inkludering på deras hemsida (ahlsell.se).

6 v semester
6 v semester
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift som specialistsäljare blir att handskas med större industriprojekt, att bistå med projekt- och specialistkunskap, ha kunskap om Ahlsells leverantörers produkter och vara med på sambesök/egna besök så att affären och projekten drivs framåt. Du identifierar nya affärsmöjligheter och rör dig obehindrat internt mellan olika avdelningar och nivåer så att alla möjligheter till försäljning maximeras.

I rollen som specialistsäljare kommer dina arbetsuppgifter vara att:

Värt att veta

Du blir en del av Sveriges största säljkår och kommer att ingå i ett professionellt säljteam och samarbeta med säljare och chefer i alla segment för att stötta Ahlsells kunder på bästa sätt.

Du kommer att bli placerad vid ett av våra Ahlsell-kontor i din närhet, men ett antal resdagar ingår kopplat till kundernas geografi då rollen är rikstäckande. Tjänstebil ingår i rollen tillsammans med andra fina förmåner.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen arbetar du troligen idag med denna typ av produkter och du är intresserad och nyfiken till din läggning. Vidare är du engagerad, öppen och hjälper dina kollegor med att driva affären framåt på ett ansvarsfullt sätt. Du har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du skall ha ett tekniskt intresse och förståelse och gärna erfarenhet ifrån industri, konsult, installatör, grossist inom rör, pump, ventiler eller industri vvs.

Vidare ser vi gärna att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt med öga för detaljer. Då du kommer arbeta administrativt med offerter och order krävs det att du tidigare arbetat administrativt av nått slag. Du har goda kunskaper i Excel och goda språkkunskaper i engelska och svenska. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av försäljning - gärna konsultativt och i projekt. 

Alla lediga jobb